Anja Mandić

Manda bi bio ponosan: Anja Mandić podelila prelepe vesti, svi čestitaju (foto)

Autor:

29.09.2023 19:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Objava Anje Mandić pokrenula lavinu komentara, dirljivoProslavljena glumica Anastasija Anja Mandić godinama čuva uspomenu na supruga Milorada Mandića Mandu koji je 2016. godine iznenada preminuo na sceni. 

Iako se trudi da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda glumica ovoga puta nije odolela, a najnovija objava Anje Mandić pokrenula je lavinu komentara. 

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Naime, Anjin i Mandin sin više nije dete već veliki momak koji danas proslavlja 17. rođendan.

Pročitajte Iskreno o šestogodišnjici smrti supruga - Sin Andrija ima dosta Mandinih osobina

Budući da ne voli javno da se eksponira i da su njegove slike na društvenim mrežama prava retkost, ponosna mama mu je na poseban i vrlo emotivan način čestitala ovaj važan dan. 

- Na današnji dan ovi "tinejdžeri" postali su roditelji. Srećan ostao, Andrija – poručila je Anja uz fotografiju sa prerano preminulim glumcem. 

Podsećanja radi, Anja i Manda upoznali su se na jednoj predstavi, a među njima se vrlo brzo rodila ljubav. Sa Miloradovom decom iz prvog braka Anja je u sjajnim odnosima što i on sam svojevremeno potvrdio. 

- Prema svojoj deci ostao sam isti kao što sam bio i pre braka, pa su shvatili da ih Anja ne ugrožava.

Naprotiv, veoma brzo ih je zavolela i s njom su dobili jednog prijatelja koji o njima i te kako brine kada ja nisam tu – rekao je Manda pre više od 10 godina za Story.

Komentari. (0)

Loading