Ivan Milinković

Razlika je očigledna: Supruga Ivana Milinkovića ima dete iz prvog braka, evo kako se pevač ophodi prema Anji

Autor:

12.07.2023 13:00

Foto:

Foto:

Supruga Ivana Milinkovića izvela je decu na pravi put, pevač ne krije koliko je srećan i ponosan



Ivan Milinković, koji je pre nekoliko godina napustio grupu „Legende” i posvetio se solo karijeri, je sreću nakon razvoda pronašao pored lepe Milice sa kojom uživa u skladnom braku. 

Ivan i Milica zaljubili su se na prvi pogled, vrlo brzo su započeli zajednički život, a kao kruna njihove velike ljubavi je u decembru 2002. godine rođen njihov naslednik Filip.  

ATA Images

 

U najnovijoj epizodi emisije „Ispovesti” saznali smo da supruga Ivana Milinkovića ima dete iz prvog braka, a pevač je otkrio kako se on slaže sa Anjom.

Pročitajte Ivan Milinković - Singl "Ne voli me, zažalićeš" označio početak solo karijere

Moja žena je sama odgajala decu. Filipa smo dobili kada sam imao 40, a Mica 35 godina. Pomagala joj je moja majka povremeno, a ona je jako rano ostala bez roditelja.

Tako da nije bilo pomoći u tom smislu, ali snalazila se. Anja je tada već imala 12 godina, a Filip godinu dana, i ona je već bila zrela da pomogne mami.

Instagram

 

Pevač je, kako kaže, Anju prihvatio kao svoje dete i sa njom od prvog dana gaji odnos pun poštovanja i ljubavi. 

Prihvatio sam je kao svoju. Veoma je inteligentna i baš svoja. Ona je dete koje je shvatilo da roditelji više nisu zajedno i da je čika Ivan sada neko nov.

Moja supruga je htela da ona meni stalno persira, a ja kažem: "Nemoj da zezaš, persira mi dete u kući, naše dete...", Na kraju krajeva ona je rođena sestra mog sina, ona je naša Anja.

Pročitajte Samo jedna osoba bila je razlog - Ivan Milinković otkrio pravi razlog napuštanja Legendi

Ipak, Milica kaže: "Nisam ja to rekla tek tako, ona persiranjem sugestivno oseća da treba više da te poštuje, jer čim pređete na ti, to je nešto drugo".

Kada prihvatiš osobu sa detetom, ali ljubav pre svega. Ipak, shvatiš da ne možeš uvek reći onako kao što bi rekli njena majka, ili otac, jer uvek postoji možda ono: "e sad da je moj tata, on bi ovako", ili: "on je njegov tata, a moj očuh"... i mora da postoji doza zadrške - zaključio je pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading