Jeziva ispovest Elen Dedženeris o zlostavljanju: Dok je majka bila odsutna, očuh je pokušao da mi razvali vrata

Autor:

29.05.2019 19:00

Foto:

Foto:Voditeljka i glumica Elen Dedženeris tvrdi da je očuh pokušao da je seksualno zlostavlja kada je imala 15 godina, praveći se da proverava da li ima rak dojki.

Najskuplji holivudski razvod: Elen Dedženeris i Porša de Rosi stavile tačku na brak dug devet godina

Elen (61) je za emisiju Dejvida Letermana na Netfliksu otkrila da ju je očuh nekoliko puta hvatao za grudi, navodno tražeći “čvoriće”, a onda pokušavao da ide i dalje. Elenina majka Beti, koja je preživela rak dojke, dugo joj nije verovala, i ostala je u braku sa njim još 18 godina. U intervjuu Elen nije imenovala očuha, ali reč je o prodavcu Roju Grasendorfu, koji je preminuo 1997. godine.

Ona kaže da se njen očuh pretvarao da joj “proverava grudi”, kada je sve počelo.

- Dok je majka bila odsutna, rekao i je da je osetio čvorić u njenim grudima i da mora da opipa moje jer ne želi da je uznemiri, ali da mora da proveri moje.

Ona kaže da se sve ponovilo jer nije ništa znala o telu i o tome da su sve grudi različite, prenosi Dejli Mejl.

- U svakom slučaju, ubedio me je da treba da opipa moje grudi, a onda je pokušao da to uradi još jednom, i još jednom.

- Pokušao je da mi razvali vrata, a ja sam iskočila kroz prozor i otrčala jer sam znala da će to ići sve dalje… a nisam htela da kažem majci jer sam je štitila i znala da bi joj to upropastilo sreću.

Dodala je da joj majka u početku nije verovala kada joj se Elen poverila nekoliko godina posle incidenta. Na kraju ga je napustila nakon što je promenio priču nekoliko puta, i kada je svatila da je zlostavljao njenu kćerku.

Porša de Rosi: Rasplakala suprugu neobičnim rođendanskim poklonom (foto/video)

- Besna sam na sebe jer, znate, nisam… bila sam previše slaba da se suprotstavim… imala sam 15 ili 16 godina. To je zaista strašna, užasna priča i jedini razlog što ću ući u detalje je što želim da druge devojčice ni ne dozvole ikome da to učini… - rekla je Elen.

- Nije trebalo da je ikada štitim - rekla je za majku. - Trebalo je da zaštitim sebe, a nisam joj rekla još nekoliko godina, i onda sam priznala. I tada mi nije verovala i ostala je sa njim još 18 godina. Na kraju ga je ostavila jer je promenio priču toliko puta - otkrila je Elen.

Kaže da je o majci vodila računa ceo život, i da je nastavila da brine o njoj. Ona kaže da je nedavno razmišljala o tome kako je majka trebalo da bolje vodi računa o njoj.

- Volela bih da mi je verovala.

Dodala je i da je njena majka “pomirljiva” osoba. Elen je i ranije govorila da je sa 15 godina doživela zlostavljanje, ali ovo je prvi put da je ušla u detalje.

Ona kaže da voli muškarce, ali da je previše onih koji su se izvukli. Rekla je da je odlučila da progovori o svemu jer “žene ne osećaju da su vredne, boje se da podignu glas i da kažu ne”.

Slične tvrdnje Elen je izrekla 2007. kada je otkrila da je u periodu dok je njena majka imala mastektomiju, očuh pokušavao i više od toga da joj “opipa grudi” i da je u noći kada je pokušao da provali u njenu sobu, pobegla i provela noć u bolnici.

- To je mali grad, nisam mogla da kažem ljudima zbog čega sam tu. Bio je užasan, grozan čovek.

Maja Gašić

Autor