Viktorija Mihajlović

Želela sam da budem jedino dete: Dan koji Mihina ćerka nikada neće zaboraviti

Autor:

18.12.2023 14:20

Foto:

Foto:

Ćerka Siniše Mihajlovića ovoga će se zauvek sećati



Prošlo je godinu dana otkako nas je fudbalski as Siniša Mihajlović zauvek napustio. Njegova porodica se i dalje teško nosi sa ogromnim gubitkom, naročito ćerke sa kojima je imao poseban odnos.

Ćerka Siniše Mihajlovića Viktorija naročito je bila pogođena očevim odlaskom, a bolest sa kojom se suočio inspirisala ju je da napiše knjigu.

Instagram

 

Viktorija je napisala knjigu "Siniša, moj otac", gde je, osim o njegovim uspesima, detaljno govorila o psihološkom stanju svog oca i porodice posle presađivanja koštane srži.

- Za mene je ta knjiga bila terapeutska, pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci - rekla je Viktorija za "Il resto del Carlino".

Pročitajte Mihajlovićev brat otkrio kako je Novak iznenadio Sinišu u najtežim trenucima, gest vredan divljenja

- Sada smo još više sjedinjeni nego pre. Kad su mi rekli za dijagnozu, htela sam da budem jedino dete, da moja braća ne bi patila. Jedan ima samo 13, drugi 17 godina, a sad mogu da kažem da su mi oni bili najveća snaga, brat vas razume kao niko drugi. To je bio šok za sve - istakla je Viktorija kada je legendarni fudbaler uspeo prvi put da pobedi opaku bolest.

Instagram

 

Takođe, naglasila je svojevremeno da joj je bilo jako teško da se nosi da slavnim prezimenom njenog oca u tinejdžerskim danima.

- Danas mislim da je to najlepša stvar na svetu na koju sam ponosna. Kao dete sam se osećala posmatrana, često osuđivana, često sam menjala škole i gradove.

Svaki put je bilo teško kad vas posmatraju kao Mihajlovićevu ćerku, a dešavalo se da me otac kazni pa nemam džeparac da izađem i onda provociraju kao "zamislite Mihina ćerka ostala bez para". U početku je to bolelo, kao i uvrede sa cele tribine stadiona, ali je sve to sada promenjeno - opisuje Viktorija.

Pročitajte 365 dana od Sinišinog odlaska, Arijana otkrila ko im je okrenuo leđa kada im je bilo najteže

Ćerka Siniše Mihajlovića jedne anegdote zauvek će se sećati.

- Došao je kući 21. decembra, to je bio dan koji nikad neću zaboraviti. Spremili smo mu natpis na ćirilici sa fotografijama. Za mene je to bilo kao da opet dišem, plašilo me je da mislim o tome kad je bio sam.

- To je bila obrnuta situacija: ja sam bila zabrinuta za njega. Moja majka obično tri dana sprema Božić, ali ovog puta ništa nije pripremila, jeli smo iz plastičnih tanjira i bilo je izvrsno - zaključila je tada Sinišina ćerka.

 

Komentari. (0)

Loading