Milica i Jelena

Kad se udruže dve Lavice: Milica Pavlović i Jelena Karleuša zapalile Arenu (foto/video)

Autor:

24.12.2023 10:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Milica Pavlović i Jelena Karleuša napravile spektakl u Areni



Sinoć je u Štark Areni održan pravi spektakl. Milica Pavlović imala je svoj prvi solistički koncert i tom prilikom publici je priredila nezaboravno veče.

Pevačica se potrudila da svojim obožavaocima pruži performans poput svetskih zvezda u čemu je i uspela zajedno sa svojom koleginicom i prijateljicom Jelenom Karleušom koja je bila specijalni gost.

Ata Images

 

Milica Pavlović i Jelena Karleuša imaju duet „Mašala“ koji je oborio sve rekorde slušanosti, a sinoć su ga zajedno izvele pred punom Arenom.

- Odlučila sam da ove večeri budu sa mnom, sa vama, moji pre svega, prijatelji. Lepo je kada imate prijatelja koji je toliko hot – najavila je Milica koleginicu.

Pročitajte Milica Pavlović na spektaklu u Areni okupila estradu, a kada se pojavio on sve je stalo (foto)

Jelena se pojavila na bini u minijaturnom kostimu koji je otkrivao njene obline, a onda je otpevala nekoliko hitova sa albuma „Alfa“ i „Omega“.

Nakon toga muzička zvezda obukla je belu bundu, pa potom izvela pesmu „XY".

Ata Images

 

Milica Pavlović i Jelena Karleuša zajedničkim snagama atmosferu su dovele do usijanja, a njihovi atraktivni kostimi su posebno privukli pažnju.

Inače, stajling Jelene Karleuše nije bio zapažen samo na bini.

Pročitajte Konačno uslikani - Otac i maćeha Milice Pavlović najveća podrška na koncertu (foto)

Kada je stigla na koncert pevačica je došla sa sunčanim naočarima u braon bundi, a najviše pažnje privukle su njene papuče.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading