Milica Pavlović

Milica Pavlović na spektaklu u Areni okupila estradu, a kada se pojavio on sve je stalo (foto)

Autor:

24.12.2023 09:23

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Gost na koncertu Milice Pavlović bio je...



Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica Pavlović, sinoć je održala svoj prvi solistički koncert u Štark Areni. Kada se otvorio led ekran Milica je izašla pred oko 20.000 ljudi koji su aplaudirali i vrištali.

Pevačicu su plesači izneli na binu na zlatnom prestolu, kasnije je promenila nekoliko stajlinga koji su oduševili publiku, ali gost na koncertu Milice Pavlović izazvao je opšte oduševljenje prisutnih.

Ata Images

 

Prvi gost na koncertu Milice Pavlović bio je reper Cobi, a zatim se na bini pojavio Saša Matić kojeg je pevačica najavila sa mnogo emocija.

Pročitajte Konačno uslikani - Otac i maćeha Milice Pavlović najveća podrška na koncertu (foto)

- Pući će mi srce, ali pući će mi srce, jer stojim ovde sa ovakvom veličinom, volimo se kao pravi prijatelji i drago mi je da te poznajem kao jednu dušu od čoveka, hvala ti što si mi dozvolio da te upoznam – rekla je pevačica koja sa Matićem ima duet „Oko moje“ koji su sinoć izveli zajedno pred punom arenom.

Ata Images

 

Milica je koncert otvorila pesmom „Boginja“, a potom je otpevala hitove „Hej, ženo“ dok je publika sve vreme skandirala i aplaudirala.

Veliki broj poznatih ličnosti sinoć je bio na Miličinom koncertu, a među njima smo primetili Anu Sević sa suprugom Danijelom, Leontinu Vukomanović i Tijanu Dapčević, Vesnu Dedić i mnoge druge.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Pevačicu su pratili igrači u zlatnim kostimima, a da doživljaj bude veći njen tim se pobrinuo scenskim efektima, rekvizitima i led ekranima pa slobodno možemo reći da je ovo bila noć za pamćenje.

Komentari. (0)

Loading