Ana Nikolić

Vreme je za novo poglavlje: Ana Nikolić podelila najlepše vesti, od nje nema srećnije žene

Autor:

20.12.2023 11:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ana Nikolić nikad srećnija!



U karijeri Ane Nikolić već neko vreme nema značajnih promena. Poslednji album pod nazivom „Labilna” izdala je 2016. godine, dok je za proteklih nekoliko godina objavila par pesama od kojih poslednju pre skoro godinu dana.

Miloš Nadaždin

 

Međutim, od popularne pevačice stižu prelepe vesti.

Ana je na svom Instagram nalogu obavestila fanove da priprema novi album pod nazivom „Hvala i doviđenja”, kao i da planira da ga objavi tokom sledeće godine.

Pročitajte Kada sam Rastu ostavila... Ana Nikolić sa knedlom u grlu o najtežem životnom periodu

„Hvala i doviđenja” je radni naziv Aninog albuma, a koji je tačan datum kada će izaći, za sada nije poznato.

Instagram

 

Podsetimo, pevačica je u godini koja je na izmaku imala niz zdravstvenih problema zbog kojih je čak i završila u bolnici.

Kako su mediji tada preneli, Nikolićeva je imala problema sa kožom, a kada se situacija znatno pogoršala, morala je da se obrati za pomoć lekarima. 

Pročitajte Dok Ana proživljava emotivnu krizu, Rasta uživa na luksuznoj destinaciji sa svojom lepoticom (foto)

Inače, Ana Nikolić nedavno je izjavila da planira da ide na kliniku u Austriji gde će imati potpunu detoksikaciju organizma, a mnogi smatraju da se podvrgava tome kako bi se odvikla od alkohola.

- Da, hoću da odem, ali sad nemam kad, kad završim koncert. To je klinika, preskupa, dve nedelje, ne jedeš ništa, određuju ti neke salatice, vodice...

Tamo idu samo bogati. To što povezuju sa alkoholom, to je detoks. Smatrala sam da je dobro da se organizam očisti, pankreas, jetru, tu se nalazi imuni sistem.

Boško Karanović

 

Nije prijatna procedura, to ljudi misle, kao banja, kupaš se. Neke travke stavljaju, neki kaktus, pisala sam testament prvu noć kad su mi stavili, pre iks godina, ovde u Beogradu - ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Nakon svih nedaća koje je prošla, nadamo se da je sada zaista vreme za novo poglavlje i da će karijera Ane Nikolić nastaviti da ide uzlaznom putanjom.

Komentari. (0)

Loading