Borka Tomović

Srce Borke Tomović ukrao poznati odbojkaš, imaju sina, mnogi se iznenade kada ih vide zajedno

Autor:

15.12.2023 13:04

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suprug Borke Tomović jedan je od najuspešnijih odbojkaša



Borka Tomović u jeku popularnosti se povukla kako bi uživala u odgajanju sina kojeg je dobila u braku sa odbojkašem Novicom Bjelicom.

Nedavno je ponovo zablistala na malim ekranima ulogom u seriji "Crna svadba", a kada je odlučila da je pravo vreme za povratak karijeri, najveća podrška bio joj je suprug Borke Tomović.

Ata Images

 

Retko se lepa dramska umetnica pojavi bez dobrog razloga u javnosti, te o njenom privatnom životu gotovo ništa ne znamo.

Ona se trudi da porodicu zaštiti od svega što nosi popularnost, a čini se da u tome i te kako uspeva. 

Ata Images

 

Glumica je od 2017. godine u braku sa uspešnim odbojkašem i imaju petogodišnjeg sina kome su pre dve nedelje proslavili peti rođendan.

Suprug Borke Tomović zarobio je njeno srce

Borka je aktivna na društvenim mrežama pa tek tu možemo da vidimo poneku porodičnu fotografiju, a ono što je pripadnice lepšeg pola više zanimalo jeste kako izgleda suprug Borke Tomović koji joj je ukrao srce davnih dana.

Ata Images

 

O suprugu i njihovoj ljubavi glumica retko govori, često zbija šale na račun razlike u visini pošto je Novica izrazito visok čovek, dok je njegova lepša polovina niska.

Pročitajte Ana i Borka Tomović - Biti tetka je najbolja uloga na svetu

Bilo kako bilo, ovaj skladni par očigledno voli da svoju intimu drži daleko od očiju javnosti, a scenu ostavlja za nastupe i prikazivanje.

Komentari. (0)

Loading