Tijana Bogićević

Razvod je potpuno promenio: Tijana Bogićević sada je druga žena (foto)

Autor:

06.12.2023 12:30

Foto:

Foto:

Izgled Tijane Bogićević svi komentarišu



Mnogi kažu da žena posle razvoda procveta, a ovu tvrdnju potvrđuje i pevačica Tijana Bogićević.
Nakon sedam godina u braku sa Amerikancem Markom Robertsonom pevačica se prošle godine razvela, a izgled Tijane Bogićević od tada se dosta promenio. 

ATA Images

 

Naime, pevačica se sinoć pojavila na jednom prestoničkom događaju kada je privukla pažnju svih prisutnih. Ona je plenila u odelu crne boje ispod kojeg je nosila samo brushalter.

Pročitajte Povratak prave muzike - Posle izuzetno teške godine i razvod Tijana Bogićević na tronu, Milena Vučić oduševila, suze za kraj (video)

Iako je odelo bilo široko, nemoguće je bilo ne primetiti da je pevačica drastično smršala.

Osim toga Tijana je je osvežila frizuru i dodala nekoliko svetlih pramenova koji laskaju njenom licu koje je dobilo instant svežinu.

Boško Karanović

 

Podsetimo, nakon razvoda Tijana je za medije za medije govorila ovako:

- Verujem da svako ima neki svoj recept za uspešnu vezu ili brak, da postoji mnogo priča koje funkcionišu na daljinu i nikada se ne naruše.

Pročitajte Veze na daljinu nemaju budućnost - Zašto sam otišla u Ameriku

Nisam sigurna da želim previše da analiziram sve to, pogotovo u javnosti. Možda je za moj brak to bio izazov koji nismo najbolje znali da ispratimo, ali verovatno bi nam sada trebalo dosta vremena i razgovora kako bismo došli do konkretnog odgovora.

Boško Karanović

 

Bilo da je razvod "krivac" za to što je izgled Tijane Bogićević danas bolji nego ikada ili nešto drugo, sve što imamo da kažemo je, bravo!

 

Komentari. (0)

Loading