Beogradsko proleće

Povratak prave muzike: Posle izuzetno teške godine i razvod Tijana Bogićević na tronu, Milena Vučić oduševila, suze za kraj (video)

Autor:

24.04.2023 10:01

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Tijana Bogićević pobednica je ovogodišnjeg Beogradskog proleća sa pesmom "Krila od dima"



Publika je na, ovog vikend održanom, "Beogradskom proleću" u mts Dvorani svojim SMS glasovima pobedničku titulu dodelila pesmi Tijane Bogićević "Krila od dima".

Marina Pešić/mts Dvorana promo

 

- Ovo mi je prva nagrada u životu. Tek moram da sumiram utiske. Jako sam srećna, drago mi je da pop muzika vraća na velika vrata i da ostaje ovde, "kod kuće".

Od prvog momenta kada sam čula pesmu, verovala u nju i odmah sam rekla, biće moja - rekla je Tijana za Kurir, koja je imala tešku godinu iza sebe.

Pročitajte Veze na daljinu nemaju budućnost - Zašto sam otišla u Ameriku

Pevačica se razvela od Amerikanca Marka Robertsona, s kojim je u braku bila sedam godina u braku.

- Verujem da svako ima neki svoj recept za uspešnu vezu ili brak, da postoji mnogo priča koje funkcionišu na daljinu i nikada se ne naruše.

Možda je za moj brak to bio izazov koji nismo najbolje znali da ispratimo, ali verovatno bi nam sada trebalo dosta vremena i razgovora kako bismo došli do konkretnog odgovora.

Nisam sigurna da želim previše da analiziram sve to, pogotovo u javnosti - rekla je tada Tijana za HELLO!.

Marina Pešić/mts Dvorana promo

 

Drugo mesto po glasovima publike na ovogodišnjem Beogradskom proleću odneo je Adi Šoše za kompoziciju "Pusto ostrvo", dok je nosilac "bronze" Isak Šabanović s pesmom "Svakoj sam po nešto dao".

Pročitajte Tijana Bogićević uoči nastupa na Evroviziji - Ne bojim se neuspeha, za mene je uspeh to što predstavljam Srbiju

Stručni žiri u sastavu: predsednica žirija i vlasnica Naksi radija Maja Rakovic, muzički novinar Aleksandar Filipović, čuvena Beti Đorđević, novinar Natalija Cajić i kompozitor i kantautor Srđan Marjanović dodelio je četiri nagrade, te je pobednikom u kategoriji nagrada za najbolji tekst proglasio Boru Đorđevića za pesmu "Verica" koju je izveo u duetu sa Ladom Leskovarom.

Za najbolju interpretaciju nagrađen je Kristijan Rahimovski za pesmu suze "Nebeske".

Najbolji aranžman po glasovima stručnog žirija je pripao Mahiru Sarihodžiću za pesmu "Krila" u izvođenju Ane Stanić.

Pročitajte Milena Vučić jednom fotografijom potvrdila prelepe vesti - Jedva čekamo!

Priznanje za najbolju kompoziciju otišla je u ruke Dušanu Alagiću za pesmu "Udostoji" u izvođenju Milene Vučić, koja je interpretacijom oduševila.

Voditelji festivala bili su Frano Lasić i Marija Bergam.

Podsećanja radi, Beogradsko proleće obnovljeno je prošle godine.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading