Branka Lazović

Da je živ, proslavljao bi 72. rođendan: Supruga Danila Lazovića posle dosta vremena u javnosti, njena lepota osvaja

Autor:

30.11.2023 16:15

Foto:

Foto:

Supruga Danila Lazovića je ova prelepa dama



Proslavljeni glumac Danilo Lazović napustio nas je zauvek pre 17 godina, a 25. novembra bi proslavio 72. rođendan. Iza sebe je ostavio mnoštvo zapaženih uloga, ali i neutešnu porodicu.

Supruga Danila Lazovića Branka, rodila mu je četvoro dece: Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Privatna arhiva

 

Ljubav između glumca i njegove izabranice rodila se na prvi pogled, kako je sam jednom prilikom izjavio.

Branka i Danilo upoznali su se prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama.

Pročitajte Lep, zgodan, uspešan sportista - Sin Danila Lazovića je samo takav frajer, trenutno živi u Kuvajtu (foto)

Na Zlatar su tada došli i članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla lepa Branka Milošević, Danilo je u šali rekao: „Njom ću se oženiti”.

Budući da se nikada nije javno eksponirala, mnogi ne znaju kako supruga Danila Lazovića izgleda. Međutim, na Instagram profilu Milice Milše jednom prilikom videli smo kako Branka izgleda danas.

„Dani Danila Lazovića“ bili su povod da se njegova supruga pojavi u javnosti kada je susret sa njom Milša ovekovečila fotografijom.

Glumica je u opisu fotografije objasnila da je na slici sa njom supruga Danila Lazovića i naglasila da je ona bila njegova najveća ljubav.

„Priboj, ‘Dani Danila Lazovića’, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška”, napisala je Milica tada.

Komentari. (0)

Loading