Danilo Lazović

Ova prelepa dama bila je najveća ljubav Danila Lazovića, ludo ju je voleo (foto)

Autor:

07.06.2023 20:00

Foto:

Foto:

Supruga Danila Lazovića je prelepa ženaNaš renomirani glumac Danilo Lazović, koji je preminuo 2006, u 54. godini, ostavio je iza sebe neutešnu suprugu i četvoro dece.

Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, sin Miloš vodi prodavnicu mešovite robe na Avali, Vuk se profesionalno bavi rukometom, dok se supruga Danila Lazovića retko pojavljuje u javnosti.

printscreen

 

Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama. Na zlatar su tada došli i članovi jednog kulturno - umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla Branka Milošević, Danilo je u šali rekao: „Nju ću da oženim”.

Pročitajte Lep, zgodan, uspešan sportista - Sin Danila Lazovića je samo takav frajer, trenutno živi u Kuvajtu (foto)

Kako je rekao, tako je i bilo. Iako je Danilo važio za jednog od najpoznatijih glumaca, Branka nije volela preterano da se eksponira, a njenu retku fotografiju je svojevremeno objavila glumica Milica Milša

 

 

Sudeći po fotografiji, supruga Danila Lazovića bila je dama iskonske lepote, a Milica je naglasila da je Branka glumčeva najveća ljubav. 

- Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilva najveća ljubav i podrška - pisalo je ispod fotografije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading