Vuk Lazović

Lep, zgodan, uspešan sportista: Sin Danila Lazovića je samo takav frajer, trenutno živi u Kuvajtu (foto)

Autor:

18.01.2023 21:15

Foto:

Foto:

Sin Danila Lazovića nije krenuo očevim stopama, odlučio je da se bavi sportom i veoma je uspešan



Malo je reći koliko legendarni sprski glumac Danilo Lazović i posle mnogo godina nedostaje. Danilo je preminuo 2006. godine u 55. godini. Ostao je upamćen kao jedna od najvećih glumačkih legendi, a iza sebe je ostavio četvoro dece. Sa suprugom Brankom dobio je ćerke Jelenu i Milenu i sinove Miloša i Vuka

Pročitajte Danilo Lazović nije voleo kafane, obožavao je da se šali i imao je dobru dušu (video)

printscreen youtube

 

Vuk, koji je rođen 1988. godine u Beogradu, odlučio je da ne krene očevim stopama, već mu je sport bila zvezda vodilja. Sportsku karijeru započeo je u rukometnom klubu Partizan, a trenutno se nalazi u Kuvajtu.

Vuk je oženjen rukometašicom Barbarom Varlec, koja je poreklom iz Slovenije. Par je ljubav krunisao sinom Lukom, a porodično gnezdo svili su u Podgorici.

Pročitajte Upoznajte Branku, suprugu Danila Lazovića sa kojom je imao četvoro dece (foto)

Facebook

 

- Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati - rekao je sin Danila Lazovića jednom prilikom o svom ocu prenosi Kurir.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nadica

19.01.2023 11:37

Pa što crni Vuče ne dade djetetu ime po svom divnom tati već Luka????? Stvarno bezveze!! Kad ga već nije doživio , Danilo je zaslužio da mu unuk nosi njegovo ime.