Milena Dravić

Ni Dragan, ni Puriša: Prva ljubav Milene Dravić bio je ovaj muškarac, ludo ga je volela

Autor:

29.11.2023 13:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prva ljubav Milene Dravić više nije tajna



Milena Dravić bila je jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, a njen privatni život oduvek je intrigirao domaću javnost. 

Ljubavna priča filmske dive i glumca Dragana Nikolića mnoge je inspirisala, međutim, malo ko je znao da je ljubav Milene Dravić bio muškarac čije ime nikada nije javno otkrila. 

HELLO! arhiva

 

Naime, poznato je da je Dravićeva imala tri braka. Prvi put udala se za reditelja Mladomira Purišu Đorđevića 1960, od koga se razvela posle nekoliko godina zajedničkog života.

Pročitajte Ništa nije moglo da stane na put Gaginoj i Mileninoj ljubavi, dokaz tome je i ova fotografija

Sudbonosno „da“ drugi put je izgovorila reditelju Vojislavu Kokanu Rakonjcu, sa kojim je bila u braku sve do njegove prerane smrti 1969. godine.

Tokom snimanja novogodišnjeg filma „Kako su se volele dve budale“ 1971. godine udala se za kolegu Dragana Nikolića. Naime, u pauzi između snimanja otišli su u opštinu Vračar i sklopili brak.

Privatni album

 

Međutim, prva ljubav Milene Dravić bio je muškarac koga je zavolela kao tinejdžerka, sa kojim nikada nije uplovila u emotivnu vezu. 

Pročitajte Olga Odanović imitira Milenu Dravić, vraća osmeh na lice, maestralno (video)

- Prvi put sam se zaljubila sa 16 godina, ali osoba u koju sam se zaljubila to nije znala. Ta moja prva ljubav je trajala oko dve godine, bila je to moja „tiha patnja“. Meni je bilo dovoljno da prođem njegovom ulicom i da ga vidim na dvadeset metara, pa sva ustreptim i živim od tog viđenja danima - otkrila je svojevremeno glumica za domaće medije.

Komentari. (0)

Loading