Olga i Milena

Ovo će vam popraviti dan! Olga Odanović imitira Milenu Dravić, vraća osmeh na lice, maestralno (video)

Autor:

10.05.2023 11:10

Foto: ATA Images / Dalibor Danilović

Foto: ATA Images / Dalibor Danilović

Olga Odanović imitira Milenu Dravić, video će vam ulepšati dan i popraviti raspoloženjeJedna od najdarovitijih srpskih dramskih umetnica Olga Odanović (64) prošle godine stekla je uslov za penziju i iskoristila tu priliku da okonča svoj radni vek, ali samo papirološki.

Kako je tada rekla za Gloriju, odlazak u penziju u njenom slučaju neće značiti i kraj karijere duge skoro četiri decenije već će nastaviti da igra u pozorištu i da snima filmove i serije za televiziju.

Pročitajte Olga Odanović bez dlake na jeziku - Devojko, možeš da staviš i hijaluron i silikone, ništa ti ne pomaže

ATA Images

 

- Verovatno ću se penzionisati i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u Narodnom pozorištu. To ne znači da ću se odreći glume jer je ona, pre svega, moja potreba i moja luka u kojoj se uvek usidrim.

Nastaviću da igram predstave koje imam u Narodnom pozorištu i trudiću se da dajem maksimum u granicama mojih mogućnosti - istakla je tada glumica koja je prvakinja Drame nacionalnog teatra više od 15 godina.

A da je i kraljica imitacija, dokaz je video snimak koji se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama. Ogla Odanović imitira Milenu Dravić bez daha, majstorski i bez greške.

Petar Đorđević

 

Oduševićete se! 

Pogledajte:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @filmudzepu

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading