Anica Dobra

Poznati biznismen i najbolji prijatelj Džeja Ramadanovskog: Ovaj markantni gospodin je muž Anice Dobre (foto)

Autor:

27.11.2023 15:05

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Muž Anice Dobre retko se pojavljuje u javnosti



Jedna od naših najlepših glumica Anica Dobra istovremeno je i neverovatno talentovana, što je dokazala brojnim ulogama kojima je oplemenila srpsko glumište.

Privatni život brižljivo čuva, pa nije ni čudo što mnogi ne znaju ko je i čime se bavi muž Anice Dobre.

Ata Images

 

Naime, pre tri decenije srce slavne glumice pripalo je biznismenu Miodragu Mići Sovtiću sa kojim ima ćerku Minu Sovtić, a koji joj je tokom svih ovih godina najveća podrška i vetar u leđa. 

Pročitajte Čarobni napitak Anice Dobre topi masne naslage, ublažava prehladu i stres

Muž Anice Dobre dugogodišnji je predsednik fubalskog kluba Dorćol. Dok sa glumicom ima ćerku, Miodrag iz prvog braka ima i sina Miloša, koji je svojevremeno postavljen za sekretara stručnog štaba „gaučosa“.

Posebno je zanimljivo to što je Mića bio jedan od najboljih prijatelja Džeja Ramadanovskog, ali i vlasnik pevačeve omiljene kafane na Dorćolu.

O poznanstvu i druženju sa legendarnim pevačem govorio je jednom u medijima.

- Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao.

Pročitajte Džej Ramadanovski je nju obožavao - Ova glumica je njegova "Bela žena"

Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju - ispričao je svojevremeno Mića Sovtić, a prenosi zadovoljna.rs.

youtube printscreen

 

Muž Anice Dobre odrastao je u skromnoj porodici, a o životu poznatog biznismena svojevremeno je govorila njegova naslednica Mina.

- Odrastao je u skromnoj porodici. Uvek je imao želju da pomogne svima kako bi svako dobio šansu u životu. Definitivno je stara garda, ona uz koju idu poseban moral i etika ulice. Jako ga cenim.

Pročitajte Posle toliko godina, Bane Vidaković priznaje - Oduvek sam ljubomoran na muža Anice Dobre što ju je maznuo

Mama je iz drugačijeg miljea, a ja sam čudan miks ta dva sveta. Imala sam uvid i u jedno i u drugo, i to me je obogatilo - istakla je u razgovoru za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading