Miodrag Sovtić

Niko nije znao: Džejov najbolji prijatelj tri decenije je u braku sa poznatom glumicom (foto)

Autor:

27.10.2023 19:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suprug Anice Dobre bio je Džejov dobar prijatelj



Pre nekoliko dana premijerno je prikazan prvi trejler za najiščekivaniji film "Nedelja". Svima dobro poznat naziv oživeće na filmskom platnu legendarnog pevača Džeja i njegov život sve do vrtoglavog uspeha koji je doživeo 1992. godine.

Aleksej Bjelogrlić odigrao je važnu ulogu u pomenutom filmskom ostvarenju. Bjelin sin igra Miodraga Miću Sovtića, jednog od najboljih prijatelja preminulog pevača, a malo ko zna da je on suprug Anice Dobre.

Ata Images

 

Inspirisan istinitim događajima, ovaj film publika s nestrpljenjem želi da pogleda, a na prikazivanju prvih kadrova pojavili su se glumci koji će se naći u pomenutom projektu, poput Huseina Alijevića, koji igra glavnu ulogu, Marka Janketića, Zlatana Vidovića.

Osim njih bili su i pevačevi bliski prijatelji i članovi porodice, a jedan od najbližih prijatelja Ramadanovskog Mića Sovtić podelio je sa medijima svoje utiske.

Suprug Anice Dobre bio je veoma blizak sa Džejom

- Pogledao sam neke delove filma, nisam ceo. Taj film u meni budi neki poseban osećaj. Učestvovao sam u tome i pokušao sam na svoj način da doprinesem.

Ata Images

 

- Bila nam je namera da snimimo ne samo film o Džeju, već i o životu na Dorćolu osamdesetih i devedesetih, sve do njegovog vrtoglavog uspeha 1992. Sve je autentično, ništa nije izmišljeno.

Suprug Anice Dobre je vlasnik omiljene Džejove kafane, a njihovo prijateljstvo datira iz davnih sedamdesetih godina prošlog veka.

 

Pročitajte Da se naježiš - Ceca otkrila naziv pesme koju je snimila za film o Džeju

- Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, bio je poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju - ispričao je svojevremeno Mića Sovtić za "Kurir".

Ata Images

 

- Video sam ga milion puta da plače, bio je emotivan. Imao je neke svoje filmove u glavi da zaplače kad nešto priča, kad se nešto dešava - dodao je.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading