Ejmi Smart

Ni traga od one lepotice: Evo kako danas izgleda omiljena slatkica Holivuda (foto)

Autor:

23.11.2023 17:17

Foto: Andrew H. Walker / Getty Images for IMG

Foto: Andrew H. Walker / Getty Images for IMG

Izgled Ejmi Smart menjao se tokom godina, evo kako sada izgleda omiljena slatkica Holivuda



Početkom dvehiljaditih atraktivan izgled Ejmi Smart i njen neosporivi glumački talenat bili su glavna tema u svim stranim medijima. 

Frazer Harrison / Getty Images

 

Posle debitantske uloge u horor filmu producenta Martina Kunerta „Campfire Tales“, 1997. godine, ređale su se manje role u „Starship Troopers“ i u „The Last Time I Committed Suicide“.

Pročitajte U Izraelu se borila da preživi, povukla se sa javne scene... Ovo je čuvena Nataša danas

Veliku popularnost donela joj je glavna uloga u tinejdžerskoj drami „Varsity Blues“ 1999. godine, kao i uloga Rubi u televizijskoj seriji „Felicity“. 

Sa Rajanom Rejnoldsom i Anom Faris glumila je u filmu „Just Friends“, a godinu dana kasnije i u ostvarenju „Peaceful Warrior“. Ipak, ogromna slava koju su joj mnogi predviđali odjednom je utihnula.

Amy Sussman / Getty Images for IMG

 

Tokom godina izgled Ejmi Smart se menjao, kao i njena interesovanja. Na njenom Instagram-profilu pre glumačke profesije piše „Mama medvedica koja pleše“, „Žena“ i „Zaštitnica životne sredine“.

Glumica i njen suprug Karter Osterhaus čak su se obavezali da venčanje 2011. godine u njegovom rodnom gradu Travers Sitiju u Mičigenu bude što je moguće bliže konceptu Nultog otpada.

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Niz godina borila se za potomstvo, a potom je, uz pomoć surogat-majke, dobila naslednicu Floru. 

Sudeći po fotografijama na Instagramu, Ejmi je još uvek prepoznatljiva po prelepim očima, a ne libi se da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

Instagram

 

I dok jedni komentarišu da nema ni traga od one fatalne lepotice, drugi smatraju da je glumica podjednako lepa kao i u mladosti. 

Komentari. (0)

Loading