Tijana Kondić

U Izraelu se borila da preživi, povukla se sa javne scene... Ovo je čuvena Nataša danas

Autor:

19.11.2023 21:15

Foto:

Foto:

Izgled Tijane Kondić na meti komentara



U popularnom domaćem filmu „Nataša“ našla su se slavna imena našeg glumišta, a neke manje poznate glumce je upravo ovo ostvarenje vinulo u zvezde.

Glavna junakinja bila je jedna sedamnaestogodišnjakinja koja je na prvi pogled osvojila srca publike. Za ovu ulogu mlada glumica dobila je brojna priznanja, a izgled Tijane Kondić nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

youtube printscreen

 

Nakon snimanja filma Tijana je pokušala da upiše upiše Fakultet dramske umetnosti, međutim, to joj nije pošto za rukom te je upisala studije svetske književnosti. 

Izgled Tijane Kondić svi komentarišu

U godinama koje su usledine donela je odluku da se preseli u Izrael gde su je dočekale tužne vesti. 

- Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti.

Odmah nakon toga, smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca posle mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari izdešavalo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj.

Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. To mi je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti - otkrila je jednom prilikom za domaće medije. 

Da bi omogućila sebi lagodan život, Tijana je u Izraelu radila dva posla - držala je plesne časove kubanske salse i radila projekte u produkciji. U pauzama između projekata bavila se pisanjem. 

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Danas glumica ima 39 godina, a kada se, na iznenađenje mnogih, pojavila na jednom beogradskom događaju blistav i negovan izgled Tijane Kondić naišao je na brojne pozitivne komentare. 

„Prelepa”, „Izgled Tijane Kodić je godinama isti”, „Ona je prevarila vreme”, neki su od komplimenata. 

Boško Karanović

 

Komentari. (0)

Loading