Nada Ramadanovski

Nada Ramadanovski bila je prava lepotica, godine i bol učinili su svoje, ovo je ona danas (foto)

Autor:

12.11.2023 11:20

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bivša supruga Džeja Ramadanovskog danas izgleda znatno drugačije



Legendarni Džej Ramadanovski napustio nas je pre tri godine, u 56. godini života, a iza sebe je osim mnogih hitova ostavio ćerke Mariju i Anu, koje mu je podarila bivša supruga Nada Ramadanovski.

Pevač je često govorio da je Nada bila njegova najveća ljubav. 

ATA Images

 

Dokaz tome je i tetovaža njenog imena na njegovoj ruci, a često je u medijima isticao kako joj je zahvalan što ga je trpela u najgorim životnim izdanjima.

Bivša supruga Džeja Ramadanovskog se nikada nije javno eksponirala. Ipak, svima je na osnovu najemotivnijih balada koje joj je pevač posvetio jasno kakva je to ljubav bila.

Koliko je voleo Nadu, iako su bili razvedeni, govori i to što je u svom poslednjem intervjuu pričao najviše upravo o njoj.

Bivša supruga Džeja Ramadanovskog od njega je dobila samo reči hvale

– Koliko god da sam skitao, uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku – rekao je Džej u emisiji „Balkanskom ulicom".

Pročitajte Lepotica iz spota Džeja Ramadanovskog preminula u 44. godini (video)

Iako se Nada nikada nije javno eksponirala, imali smo prilike da vidimo kako je izgledala na dan njihovog venčanja zahvaljujući fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama.

Instagram printscreen Estradni muzički vremeplov

 

Koliko se promenila, procenite sami na osnovu fotografija koje slede. 

ATA Images

 

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading