Nada Ramadanovski

Bila je prava lepotica, ali godine i bol su ostavili traga: Ovako je Nada izgledala na njihovom venčanju (foto)

Autor:

06.12.2022 21:15

Foto:

Foto:

Bivša supruga Džeja Ramadanovskog na njegovom pomenu bila je neutešna i vidno iscrpljena, a evo kako je izgledala na dan njihovog venčanja



Pre dve godine napustio nas je čuveni Džej Ramadanovski, a danas je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana održan pomen. Brojni prijatelji i rodbina su se okupili da odaju počast folk pevaču, a među članovima  porodice bila je bivša supruga Džeja Ramadanovskog, Nada koja mu je podarila ćerke Mariju i Anu.

Pročitajte: Dve godine posle očeve smrti Marija Ramadanovski otkrila veliku istinu - Umro je u nedelju, a ja sam...

 

Ata Images

 

Nada je došla u crnini, neutešna, a bol na njenom licu nije se mogla sakriti. Iako su se 2007. godine razveli, Džej je o Nadi uvek govorio sa poštovanjem i nije krio da je ona bila njegova najveća ljubav. U prilog tome govori i tetovaža njenog imena na pevačevoj ruci. Džej je u više navrata isticao da je zahvalan bivšoj supruzi na razumevanju i toleranciji koju mu je pružila u njegovim najgorim izdanjima.

Pročitajte: Džej je naslutio svoju smrt - Pronađeno oproštajno pismo

Ata Images

 

Uprkos tome što se nikada nije javno eksponirala, slika sa venčanja Džeja i Nade dospela je u javnost, a posle toliko godina promena u njenom izgledu se i te kako vidi. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading