Džej Ramadanovski

Lepotica iz spota Džeja Ramadanovskog preminula u 44. godini (video)

Autor:

12.08.2023 16:17

Foto:

Foto:

Lepotica iz spota "Gde ću sad moja ružo" preminula je veoma mlada, a pevač njemu smrt nikada nije prežalioDžej Ramadanovski iza sebe ostavio je sve same hitove.

Pesma "Gde ću sad moja ružo" jedna od najpoznatijih. Nažalost, lepotica iz spota, prelepa Dubravka, doživela je tešku sudbinu. 

Ona je iznenada preminula u 44. godini života. 

Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je, navodno, godinama bio zaljubljen.

Pročitajte Džej to nije zaslužio, sramota - Na svadbi Marije Ramadanovski oni se nisu pojavili

- Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo.

Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula.

printscreen youtube

 

Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mesto - rekao je tada izvor prenosi Blic. 

- Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva. 

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt - pričao je tada izvor. 

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading