Milica Tomašević

Milica Tomašević godinama se borila sa stravičnim napadima: Sve je počelo na fakultetu...

Autor:

10.11.2023 15:27

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ispovest Milice Tomašević o narušenom zdravstvenom stanju mnoge je pogodila



Milica Tomašević svojim raskošnim talentom i maestralnim ulogama odavno je osvojila srca publike, a tek joj je 30 godina.

Mlada glumica vredno radi na novim projektima, a nedavno je gostovala u jednom podkastu gde je otkrila brojne nepoznanice iz privatnog života.

Ispovest Milice Tomašević mnoge je dirnula jer je prošla kroz brojne probleme da bi danas bila jedna od omiljenih dramskih umetnica mlađe generacije.

Instagram

 

Rodom sa Kosova lepa glumica doselila se za Beograd kada je pošla u srednju školu zajedno sa sestrom Anđelkom, koja joj je pored roditelja najveća podrška u životu.

Živele su u đačkom domu, maštajući i gradeći snove koje danas žive.

Kada je upisala glumu, znala je da samo posvećenim radom i trudom dosegnuće visine, ali na tom putu susrela se sa brojnim nedaćama.

Ispovest Milice Tomašević o anksioznim napadima

Kao i mnogi mladi koji prolaze kroz velike životne lomove, suočavaju se sa strahovima, tako je i Tomaševićeva na fakultetu prolazila kroz panične napade o kojima nikom nije govorila.

Instagram

 

- Na trećoj godini mojih studija sam ozbiljno počela da dobijam anksiozne napade. Tada smo počeli da zavirujemo u sebe, u neke naše lične mrakove i osvešćivanje nekih strana koje nismo znali o sebi.

Pročitajte Drastično smršala za tri meseca - Milica Tomašević sada izgleda ovako, svi su u čudu (foto)

Tad sam počela da dobijam napade panike, da bih kasnije shvatila da sam ih imala i u domu samo što tada nisam doživljavala na pravi način. Ja sam se godinama sama sa tim borila, to su stvarno bili ozbiljni panični napadi.

Ja sam celu svoju diplomsku predstavu igrala pod paničnim napadom, a da to nikad nikom nisam rekla - kazala je Milica za "Wannabe" magazin.

Komentari. (0)

Loading