Ivana Žigon

Emocije je vešto krila: Ovaj poznati muzičar bio je dečko Ivane Žigon (foto)

Autor:

03.11.2023 12:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bivši dečko Ivane Žigon je bio ovaj poznati muzičar, više nije tajna



Kada je odlučila da krene stopama poznatih roditelja, ćerka Jelene i Steve Žigona nije ni slutila da će već prilikom prvog pojavljivanja na javnoj sceni osvojiti srca publike. 

Iako važi za jednu od najboljih glumica, trudi se da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna da je ovaj poznati muzičar bio dečko Ivane Žigon.

Nebojša Babić

 

Lepa Ivana svojevremeno je bila u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem nekadašnjeg pevača grupe Miligram, Alena Ademovića.

Pročitajte Ivana Žigon - Osećam da je mama sa mnom

Ipak, ljubav nije potrajala te su se nakon dve godine rastali, a bivši dečko Ivane Žigon prvi je otkrio detalje ove vešto skrivane romanse. 

‒ Dve godine smo bili u emotivnoj vezi, ali smo se krili od paparaca i novinara.

U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle „Njegoš nebom usijani“ i „Stojte, galije carske“, koje smo zajedno radili ‒ rekao je svojevremeno Ninoslav, a prenosi Glossy.

Nino je, navodno, zamerio Ivani i to što u svojim intervjuima nije spominjala muziku koju je on radio za pomenute spektakle, a kada je ta priča došla do glumice ona je ove navode oštro demantovala. 

Pročitajte Očeva kopija - Ovo je sin Ivane Žigon kojeg je dobila sa nekadašnjim monahom

‒ Da je to glupost možete se uveriti na internetu i videti koliko je muzika Ninoslava Ademovića pominjana u mojim intervjuima. To je dovoljan argument da je čitava priča izmišljena - poručila je glumica.

Privatna Arhiva

 

Podsećanja radi, Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. udala se za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića kome je podarila sina Stevu. Ipak, par se razveo 2011. godine, ali su se kasnije ponovo pomirili. 

Komentari. (0)

Loading