Stevo Brković

Očeva kopija: Ovo je sin Ivane Žigon kojeg je dobila sa nekadašnjim monahom

Autor:

30.10.2023 20:02

Foto:

Foto:

Sin Ivane Žigon očeva slika i prilika



Porodica Žigon iznedrila je brojne umetnike. Roditelji Ivane Žigon Stevo i Jelena ostavili su veliki pečat u domaćoj kinematografiji, Ivana je iza sebe ostavila vredne uloge, a njen brat Nikola je slikar.

Ivanina i Nikolina tetka po majci Božana Jovanović radila je kostime za televizijska i pozorišna ostvarenja, a na jednoj njenoj izložbi porodica se okupila da je podrži, pa smo imali prilike da vidimo sina Ivane Žigon.

Promo

 

Šesnaestogodišnji sin Ivane Žigon Steva ime je dobio po dedi, a primetili smo da likom veoma podseća na oca, nekadašnjeg monaha Grigorija Brkovića. Dečak je već sada viši od majke i od nje je nasledio talasastu kosu.

Pročitajte Ivana Žigon - Osećam da je mama sa mnom

Podsetimo, Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. udala za 11 godina mlađeg Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Međutim, brak nije dugo potrajao.

- Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine.

Privatna Arhiva

 

- U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji - izjavila je svojevremeno Ivana u intervjuu za "Gloriju".

Sin Ivane Žigon najbolje ume sa njom

- Stefan Stevo je neverovatno duhovit i nesnosno tvrdoglav, ali mu sve oprostim kad ga vidim da čita. Voli da mi odgovori poslovicom, jer zna da će me to razoružati i da ću ga posle takve oštroumnosti pustiti da sa svojim društvom igra igrice i do tri ujutru, što mi, naravno, ne služi na čast.

Ponekad mi se zavrti u glavi kad me okrene oko svog malog prsta, ali se malo utešim kad se setim svog detinjstva - priznaje glumica.

Komentari. (1)

Loading
Mali meda

31.10.2023 10:01

Sladak klinac. Svi smo obozavali i obozavamo glumacku porodicu Zigon.