Lionel Mesi

Mesi osvojio Zlatnu loptu, ali mu je supruga ukrala šou: Ovako to radi dama sa stilom (foto)

Autor:

31.10.2023 08:46

Foto: Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

Foto: Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

Lionel Mesi osvojio Zlatnu loptu, osmi put u karijeri i ispisao istoriju



Sinoć je Pariz bio centar fudbalskih dešavanja. Svi ljubitelji ovog sporta željno su iščekivali ovogodišnju dodelu Zlatne lopte, ali nije bilo nikakvih iznenađenja.

I ove godine je Lionel Mesi osvojio Zlatnu loptu, i to osmi put u svojoj briljantnoj karijeri. Za sobom je ostavio maestralne kolege poput Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda, ali ipak je argentski fudbaler zaslužno dobio ovo priznanje zbog osvajanja prvog mesta njegove reprezentacije na Svetskom prvenstvu prethodne godine.

Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

 

Među brojnim sportistima koji su došli da isprate ovaj događaj bio je i naš Novak Đoković, ali ipak sve oči bile su sa pravom uprte u Mesija i njegovu podršku, odnosno njegove najmilije.

Argentinac se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Antonelom Rokuco i trojicom sinova i pobrali samo ovacije što zbog usklađenih, savršenih stajlinga što zbog primerenog i lepog ponašanja dečaka.

Lionel Mesi osvojio Zlatnu loptu osmi put, supruga blista

I dok je Mesi bio u klasičnom crnom odelu koje je iskombinovao sa belom košuljom i crnom leptir-mašnom, Antonela je kao i uvek bila elegantna i prefinjena, pa mnogi nisu mogli da skinu pogled s nje.

Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

 

Kao i mnogo puta dosad, supruga slavnog fudbalera je ponela crnu usku haljinu, koja je istakla njen struk i učinila da izgleda kao da je izašla iz bajke. 

Pročitajte Vila na četiri sprata, fasada u staklu sa pogledom na zaliv... Ovo je omiljeno mesto Mesija i njegove porodice (foto)

Kada je reč o frizuri, odlučila se za jednostavnu a elegantnu punđu koja je istakla u prvi plan njene lepe crte lica. I šminka je bila decentna te je to bio razlog više da Mesijeva supruga pobere samo komplimente na račun nestvarne lepote.

Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

 

 

Komentari. (0)

Loading