Buduća zvezda

Nećete verovati čime se bavi najbogatija devojčica na svetu, ima 11 godina i 800 miliona dolara na računu

Autor:

20.10.2023 21:17

Foto: Photo by Christopher Polk Getty Images for NARA

Foto: Photo by Christopher Polk Getty Images for NARA

Ovo je najbogatija devojčica na svetu



Iako ima samo jedanaest godina, ćerka Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter, rangirana je kao jedna od troje najbogatije dece na svetu.

Blu Ajvi na svom bankovnom računu ima oko 800 miliona dolara, prema Forbsu, a taj novac je zaradila tako što se pojavila u spotovima i pesmama svojih roditelja.

Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS

 

Kada je imala samo tri godine, ćerka Bijonse i Džej Zija pojavila se kao deo hora u pesmi „Up&Up“ benda Coldplay, a sa osam godina je otpevala pesmu „Brown Skin Girl“, za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu.

Čitala je i jednu audio-knjigu, za šta se spekulisalo da je moglo da joj donese i Gremija, kog je i dobila za pesmu „Brown Skin Girl“, a više puta pojavljivala se u majčinim spotovima.

Samo nekoliko dana po rođenju, glas Blu Ajvi Karter korišćen je za pesmu njenog oca, a magazin „Tajms” ju je tada nazvao „najpopularnijom bebom na svetu”.

Pročitajte Bila je najlepša devojčica sveta - Sa dve godine išla u solarijum i pila energetska pića, evo kako danas izgleda

Kada se rodila i kada su roditelji objavili da su dobili ćerku koja će se zvati Blu Ajvi, svi su se pitali kako se popularni par odlučio baš za to ime.

Kasnije se pročulo da su Bijonse i njen suprug bili na letovanju u Hrvatskoj na Hvaru te da su se oduševili  plavim bršljanom koji tamo raste i tako su smislili ime za svoje dete.

Photo by Michael Buckner/Getty Images

 

Ime je odmah zaštićeno, što znači da niko više ne sme tako da se zove, a pevačica je na nekoliko svojih poslovnih poduhvata stavila upravo neobično ime svoje ćerke, što je rezultiralo neverovatnim uspehom i porastom bogatstva ove jedanaestogodišnje devojčice.

Pročitajte Tih nekoliko dana bili su kobni... Porodicu Bijonse Nouls zadesila neviđena nesreća

Međutim, Blu Ajvi danas uživa najveću popularnost upravo zahvaljujući nastupima na koncertima svoje majke.

Sve je počelo u Dubaiju kada se pojavila na bini kao deo plesne grupe, da bi kasnije nastavila da prati majku na turneji. Pojavljivanje ćerke Bijonse i Džej Zija na sceni svaki put izazove oduševljenje publike, piše Stil.rs.

 

Komentari. (0)

Loading