Marijana Mićić

Lepše nije moglo: Otkriveno ime ćerke Marijane Mićić

Autor:

20.10.2023 19:33

Foto:

Foto:

Ćerka Marijane Mićić nosi prelepo imeMarijana Mićić porodila se pre nekoliko dana i na svet donela još jednu devojčicu. Poznato je da glumica ne voli da govori mnogo o privatnom životu, te se posle porođaja nije oglašavala, ali do javnosti je ipak dospela vest o imenu njene bebe.

Prema navodima, ćerka Marijane Mićić i njenog supruga Miloša zove se Sena.

Instagram

 

Ime Sena može biti skraćenica više različitih imena, pa samim time poseduje više značenja. Na srpskom je obično varijanta imena Ksenija, što znači „ona koja je uvek ljubazna i draga” ili „ona koja je gostoljubiva”.

Pročitajte Tik pred porođaj - Izgled Marijane Mićić u 9. mesecu trudnoće iznenadio (foto)

Takođe, ime koje nosi ćerka Marijane Mićić može biti grčkog porekla, a i izvedeno iz imena Selina, odnosno Selena, u značenju boginja Meseca. Indijskog porekla, u značenju „vojska”; arapskog porekla, u značenju „slava” i zapadnoafričkog porekla, u značenju „spustiti nebesa na zemlju”.

Instagram

 

Podsetimo, Marijana i Miloš deset godina su u skladnoj ljubavi iz koje su prvo dobili ćerkicu Anu krajem 2021. godine, a glumica je pre nekoliko meseci otkrila kako se ona i muž snalaze u roditeljstvu i koliko joj pomaže.

– U potpunosti je prisutan. Znala sam da će biti takav, ništa drugo nisam ni očekivala. Istina je da sam ja više sa ćerkom jer on radi, ali kada dođe s posla, rado je kupa i presvlači. Stalno pita: ‘Mogu li ja?’ i vidim da ga to raduje. Ja jedva čekam da on nešto hoće, on da ja nešto zatražim. Dobar smo tim.

Komentari. (0)

Loading