Jelena i Novak

Red trzavica, red ljubavi: Novakova i Jelenina priča ostavlja bez daha

Autor:

13.10.2023 17:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Horoskop Jelene i Novaka privlači pažnju i svetske javnosti



Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću. 

Njihova ljubavna priča počela je 2005. godine kada su zajedno pohađali sportsku gimnaziju. Iako su im mnogi predviđali kraj, oni su ih demanovali na najbolji mogući način - i dalje se vole. 

Ata Images

 

Nesebična ljubav odolela je brojnim izazovima, a horoskop Jelene i Novaka doprineo je da njihova ljubav opstane i s vremenom postaje sve jača. 

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

Naš najbolji teniser i njegova supruga rođeni su znaku Blizanaca. Partneri rođeni u ovom znaku imaju snažnu, mladalačku energiju i zajedno mogu stvoriti još dinamičniji i uzbudljiviji odnos.

Da biste opstali u bilo kakvom odnosu sa Blizancima, potrebno je da znate njihovu dvostruku prirodu, a ko će bolje razumeti jednog takvog osim neko ko je isti, piše yahoo.com.

Otvorena i iskrena komunikacija je ključna u vezi, a kada se postigne pravo razumevanje, onda veza dva Blizanca može procvetati i napredovati.

Horoskop Jelene i Novaka ima svoje prednosti i nedostatke

Dva Blizanca imaju mnogo sličnosti, pa partneri često mogu da ulaze u rasprave. Kao vazdušni znaci, Blizanci su intelektualni i uživaju u razgovoru – ali to može biti teško kada su u pitanju dva vazdušna znaka. ​Bez prisustva uzemljenja drugog elementa razgovori sa ovom kombinacijom brzo mogu da postanu neproduktivni i haotični.

Blizanci treba da odvoje vreme da slušaju i razumeju jedni druge, a ne da prebrzo donose zaključke ili pričaju jedni preko drugih.

Takođe je važno da Blizanci vežbaju samosvest i budu svesni svojih emocija –  vazdušni znaci su ponekad toliko fokusirani na svoje misli da zanemaruju svoja osećanja.

Ata Images

 

Ako oba partnera pronađu strpljenje da se posvete vezi i voljni su da rade na poboljšanju bilo koje vrste problema, onda njihova veza može biti magična.

Pošto je ovaj znaki veoma prilagodljiv, fleksibilan i nezavisan, u ovom odnosu će biti puno slobode i razumevanja, baš kao što je slučaj kod Đokovića.

Komentari. (0)

Loading