Petar i Nina

Prvo zajedničko pojavljivanje: Petar Strugar pokazao novu devojku, pogledi su rekli sve (foto)

Autor:

06.10.2023 12:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nova devojka Petra Strugara je ova atraktivna glumica



Finalno veče 13. međunarodnog festivala Fedis okupilo je brojna imena iz sveta glume, među kojima smo primetili i Petra Strugara

Glumac se prvi put posle duže vremena pojavio na javnom događaju i to u pratnji prelepe mlade dame. Naime, nova devojka Petra Strugara, glumica Nina Nešković, pojavila se skockana od glave do pete.

Ata Images

 

Kako su preneli domaći mediji, ljubav Petra i Nine rodila se tokom rada na jednoj predstavi. Romansu su u početku krili od radoznalih pogleda, a sinoć su se prvi put pojavili u svojstvu para. 

Pročitajte Za godinu dana ko zna šta bi bilo - Petar Strugar hitno operisan

Za ovu priliku glumac je odabrao ležeran stajling - običnu crnu majicu sa detaljima u beloj i plavoj boji i klasičan model farmerki. 

S druge strane, devojka Petra Strugara ponela je crnu haljinu sa rajsferšlusom po sredini koja se može nositi u svim prilikama - od šetnje gradom do večernjih izalazaka. 

Ata Images

Podsetimo, devojka Petra Strugara glumila je u serijama „Državni službenik“, „Kalkanski krugovi“, „Radio Mileva“, „Klan“, „Preživeti Beograd“, u filmu „Močvara“, a prva uloga bila joj je u seriji „Priđi bliže“.

Komentari. (0)

Loading