Jelena Đoković

Šta će Novak reći? Jelena Đoković prekršila nešto što se strogo poštuje u njihovoj kući

Autor:

11.10.2023 14:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Jelena Đoković objavila fotografiju koju baš niko nije očekivao



Ishrana Jelene Đoković svima je dobro poznata. U kući porodice Đoković već godinama se pripremaju veganski obroci kojih se pridržava cela porodica, a sada je Jelena napravila presedan i pojela nešto što inače izbegavaju u širokom luku.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Naime, Jelena je u okviru turneje s Fondacijom Novak Đoković posetila Sarajevo i tom prilikom jela burek, što je i pokazala u snimku koji je objavljen na zvaničnoj Instagram stranici Fondacije i na profilu dr Gabora Matea, lekara, pisca i stručnjaka za dečji razvoj. 

– Zdravo svima, mi smo u Sarajevu i upravo smo jeli burek. Ovde su ostaci – rekla je Jelena Đoković i onda snimila sto na kome su stajali ostaci bureka, a potom je dr Mate dodao:

Pročitajte Vera prekršila strogo pravilo - Jelena Đoković više ne krije, ovo je ozbiljno zamerila majci

– Došao sam čak iz Kanade samo da bih jeo burek.

„Jelena i burek?! Teško je odoleti”, „Super”, „Burek je poznato i popularno jelo širom Balkana. Jedno od mojih omiljenih jela iz detinjstva”, „Burek?”, bili su samo neki od komentara iznenađenih pratilaca. 

 

 

Iako je ishrana Jelene Đoković strogo veganska, izgleda da domaćem specijalitetu nije mogla da odoli.
Inače, Jelena je svojevremeno podelila svoj režim ishrane.

Noletova supruga je otkrila da 70 odsto njenog jelovnika čini sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jede supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač. 

Instagram

 

Ona je takođe ispričala da je teško naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način, te da joj je zato važno da se dobro organizuje oko obroka i srećna je što ima partnera koji je posvećen takvom režimu ishrane. 

Komentari. (0)

Loading