Miloš i Ivana

Miloš Biković i Ivana Malić otkrili pol bebe: U njihov dom stiže...

Autor:

10.10.2023 16:41

Foto:

Foto:

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane Malić otkriven, evo ko će im se uskoro pridružitiMiloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja, a lepe vesti dugo su skrivali od javnosti.

No, kako lepa Crnogorka više nije mogla da krije trudnički stomačić, najpopularniji glumac otkrio je da će se njihova porodica uskoro proširiti. 

Par sa nestrpljenjem iščekuje prvo dete, a sada je otkriven i pol bebe Miloša Bikovića i Ivane Malić.

Instagram

 

Kako se spekuliše po srpskim medijima, u njihov dom uskoro stiže dečak, a pošto je Ivana u poodmakloj trudnoći, budući roditelji privode pripreme pred dolazak bebe kraju.

Podsećanja radi, dramski umetnik se nedavno oglasio na društvenim mrežama i otkrio detalje o trudnoći svoje izabranice i priznao koliko je srećan zbog najlepše uloge života koju će uskoro krenuti da igra.

Pol bebe Miloša Bikovića oduševio je čitavu porodicu

– Ivana i ja smo srećni što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

 

Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života.

Pročitajte Biković je pravi srećnik - Ivana Malić više ne krije, evo kako izgleda u poodmakloj trudnoći (foto)

Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti – napisao je glumac na svom Instagram profilu.

Njihovi najbliži presrećni su što će Ivana i Miloš dobiti sina, a o imenu bebe neprestano se priča u njihovom domu te već imaju nekoliko predloga.

Komentari. (0)

Loading