Kejtlin Džener

Bio je najbolji očuh na svetu, olimpijski šampion, a onda je promenio pol i postao Kejtlin: Evo kako danas izgleda Brus Džener (foto)

Autor:

06.10.2023 15:00

Foto: Photo by Leon Bennet Guliver Getty Images

Foto: Photo by Leon Bennet Guliver Getty Images

Izgled Kejtlin Džener nepresušna je tema američkih medija, evo i zašto



Brus Džener dobro je poznato ime u svetu svetskog šou-biznisa i sporta.

Nekadašnji zlatni olimpijac u Sjedinjenim Američkim Državama poznat je kao „američki heroj“, ali i kao bivši suprug Kris Džener.

Brus ima šestoro dece iz tri braka, a 2015. godine stavio je tačku na ljubav s majkom Kim Kardašijan, posle čega je promenio pol i postao Kejtlin.

Izgled Kejtlin Džener od tada ne prestaje da se komentariše, a američki mediji prate svaki njen korak.

(Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3)

 

Početkom devedesetih Brus je upoznao treću suprugu Kris, sa kojom ima dve ćerke Kendal i Kajli. Ujedno je postao očuh deci njegove partnerke Kim, Kortni, Kloi i Robu

S godinama postali su najpoznatija porodica koja je imala rijaliti-program punih četrnaest godina.

Ipak, u poslednjoj sezoni nije se pojavio i Brus, odnosno Kejtlin, zbog čega su mnogi posumnjali da sa bivšom ženom i decom nije u dobrim odnosima. On je to ubrzo demantovao, o čemu govore i fotografije koje redovno objavljuje sa ćerkama na društvenim mrežama.

Photo by David MCNew Getty images

 

Izgled Kejtlin Džener stalno je na meti negativnih komentara

Kada je shvatio da se njegov brak raspao, bivši sportista više nije želeo da krije svoj identitet. Naime, u jednom od intervjua koji je dao davne 2015. godine otkrio je da se u ranoj mladosti ponašao i oblačio kao žena. 

Međutim, kada je upoznao Kris i njihova veza postala ozbiljna, prestao je sa hormonskom terapijom.

Kejtlin, kako se danas Džener zove, otkrila je da je Kris znala za problem i dozvoljavala joj je da radi šta želi na putovanjima, kada je sama, ali ne i kada su zajedno.

I ostale članice porodice Kardašijan pre nekoliko godina izjavile su da su u više navrata videle Brusa kako je krišom oblačio žensku garderobu.

Pročitajte Porodica Kardašijan dobija pojačanje - Stiže još jedna beba (foto)

Posle transformacije i promene imena iz Brus u Kejtlin dobila je i svoju rijaliti-emisiju, u kojoj je pokušavala da pomogne transseksualnim osobama u borbi za njihova prava.

Zbog toga je dobila veliku podršku javnosti, kao i nagradu „Žena godine“, a usledile su i brojne druge pohvale, kao i kritike.

Izgled Kejtlin Džener ne prestaje da se komentariše od 2017. godine kada je završena kompletna operacija promene pola. 

Danas privlači pažnju ženstvenim kombinacijama, a u javnosti se uglavnom pojavljuje sa ćerkama koje su je podržale u promeni pola, a pažnju pleni i ljubavnim životom.

Photo by Kevin Winter/Getty Images Via Guliver

 

Njena promena prikazana je u dokumentarnoj seriji „Ja sam Kejt”, koja je imala dve sezone, i na njoj je zaradila oko 3,2 miliona dolara. Napisala je i knjigu „Tajne mog života” u kojoj je opisala operaciju promene pola. Danas se vrednost njene imovine procenjuje na sto miliona dolara.

Komentari. (0)

Loading