Goran Bogdan

Pre glumice pevačica: Goran Bogdan pre Jovana Stojiljković bio u vezi sa ovom poznatom damom

Autor:

04.10.2023 21:30

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Bivša devojka Gorana Bogdana danas je majka troje dece...



Jedan od omiljenih glumaca iz regiona Goran Bogdan godinama je u vezi s koleginicom Jovanom Stojiljković. Njih dvoje upoznali su se na snimanju serije „Senke nad Balkanom”, a mnogi ne znaju da je bivša devojka Gorana Bogdana bila jedna pevačica, sada vlasnica PR agencije.

ATA Images

 

U pitanju je nekadašnja pevačica benda E.T. Lana Klingor Mihić.

Goran je sa Lanom bio u vezi oko šest meseci, a mediji su pisali da njegovi roditelji nisu bili presrećni njegovim izborom, jer je Lana bila samohrana majka.

Pročitajte Promenio lični opis - Goran Bogdan drastično smršao, za sve je kriva ona (foto)

Bivša devojka Gorana Bogdana u jednom intervjuu ispričala je da je sa glumcem provela prelepih šest meseci u ljubavi, ali da su se zbog obaveza retko viđali, te nisu uspeli da održe vezu. Budući da su oboje normalne, stabilne i tople osobe, na kraju su shvatili da je najbolje da budu samo prijatelji.

Lana Klingor je od 2013. godine u braku sa Antom Mihićem, s kojim je dobila još dve ćerke.

Inače, Goran Bogdan ne voli da govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom za magazin Gloria progovorio na temu braka i očinstva.

– Ko mene može naterati da se ženim, nije moja familija takva. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me: „Sine, kad ćeš se smiriti”, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo.

Komentari. (0)

Loading