Goran Bogdan

Promenio lični opis: Goran Bogdan drastično smršao, za sve je kriva ona (foto)

Autor:

24.01.2023 13:45

Foto:

Foto:

Goran Bogdan smršao, ovo je razlog



Film "Otac" režisera Srdana Golubovića koji je rađen po istinitom događaju sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, zasigurno je obeležilo karijeru popularnog glumca.

Pročitajte Da li biste ga prepoznali? - Evo kako je izgledao jedan od najpopularnijih glumaca regiona kao dete

Profimedia

 

Uloga Nikole  u pomenutom ostvarenju koje opisuje ličnu borbu jednog oca da povrati decu, od Gorana je zahtevala da promeni fizički izgled, te je glumac zarad ove role smršao čak 18 kilograma, o čemu je svojevremeno govorio.

Pročitajte  Goran Bogdan u Beogradu zbog ljubavi - Pitajte Jovanu

You tube printscreen

 

- Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', morao sam da se ugojim - ispričao je jednom prilikom glumac za Gloriju.hr.

Pročitajte Potvrda ljubavi - Goran Bogdan i Jovana Stojiljković viđeni zajedno (FOTO)

Boško Karanović

 

Kako bi što vernije dočarao lik koji je igrao, Goran je želeo da izgubi što više kilograma, a to je uspeo zahvaljujuži teretani i disciplini.


- Nije bilo šanse da propustim trening i u ponoć se bacim na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik - pojasnio je glumac tada za pomenuti medij.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading