Nikola Rađen

Tata za primer: Nikola Rađen pokazao kako uživa sa naslednicima, prizor topi najtvrđa srca (foto)

Autor:

02.10.2023 17:00

Foto:

Foto:

Deca Nikole Rađena njegova su najveća sreća, trudi se da svaki slobodan trenutak provodi sa njima



Nikola Rađen nedavno se ostvario po treći put u ulozi roditelja kada je sa partnerkom Milicom Ristić dobio naslednika Alekseja

Bivši vaterpolista uživa u svakom slobodnom trenutku gledajući sina kako odrasta jer tu mogućnost nije imao sa ćerkama s obzirom na to da se u tom periodu života profesionalno bavio sportom te je živeo van granica naše zemlje. 

Instagram printscreen

 

 

Njegovom povratku u Beograd najviše su se obradovale Nina i Tea koje je dobio u braku sa Anom Kokić, a kada su saznale da će dobiti brata bile su na sedmom nebu od sreće. Upravo su sestre mlađem bratu i dodelile ime koje se savršeno slaže uz njegov karakter.

Aleksej ima nešto više od šest meseci i sve se vrti oko njega, što je sasvim razumljivo, a retko kada imamo priliku da vidimo svu decu proslavljenog vaterpoliste na okupu. Oni su iskoristili lep jesenji dan za šetnju pored reke, a srećne trenutke zabeležili su i podelili na društvenim mrežama.

Instagram

 

 

Deca Nikole Rađena krenula su tatinim stopama

Naslednice su se odučile da krenu tatinim stopama, te su se opredelile za odbojku koju redovno treniraju, a talenat kako Nine tako i Tee je neosporan. Da li će se i najmlađi Rađen odlučiti za sport, ne znamo, ali tata ga od najranijih dana vodi na treninge kako bi stvorio ljubav prema sportu.

Da je u sjajnim odnosima sa bivšom suprugom otkrila je i izjava da mu je Ana među prvima čestitala kada se Milica porodila. Što se Rađenovih naslednica tiče, one obožavaju brata, što mogu da potvrde i njihovi osmesi.

Instagram

 

 

Pročitajte Danas mu je rođendan - Ovaj frajer je brat Nikole Rađena, i on je vaterpolista (foto)

Vaterpolista je posle nekoliko turbulentnih godina život skrojio baš po svojoj meri, te sada u njegovim svakodnevnim obavezama nema mesta stresu, isključivo ljubavi i sreći koju deli sa ćerkama i sinom. 

Komentari. (0)

Loading