Aleka Kamila

Svi su bili protiv njihove ljubavi: Supruga Peđe Stojakovića pet godina starija je od njega a izgleda nikad lepše (foto)

Autor:

28.09.2023 18:00

Foto:

Foto:

Supruga Peđe Stojakovića osvojila je njegovo srce davnih dana, a ljubav je svakim danom sve jača



Srbija je zemlja košarke, a u najjačoj košarkaškoj ligi svake godine jedan Srbin dominira. Svojevremeno bio je to Predrag Peđa Stojaković. On i Vlade Divac ispisali su istoriju jednog doba pokazujući na parketu bravure na kakvim im je svet aplaudirao.

Kada se Stojaković ženio, žene na svim kontinentima lile su suze, a on se danas posle nešto više od dve decenije može pohvaliti skladnim brakom punim ljubavi. Supruga Peđe Stojakovića, lepa Aleka Kamila njegova je najveća podrška kroz život.

Profimedia

 

 

U prilog tome govori i činjenica da je svoju manekensku karijeru ostavila po strani kako bi se posvetila ogajanju njihovo troje dece, Andreja, Maksima i Mile. Danas kada su naslednici odrasli ljudi bračni par uživa u porodičnoj idili, daleko od javnosti. Savršen primer harmonije, ljubavi i svega što podrazumeva institucija braka.

Ipak nije sve uvek bilo jednostavno i lako. Naime, supruga Peđe Stojakovića od njega je starija pet godina pa su svi bili protiv njihove veze na samom početku. Ali, uprkos svim kritikama, njihova ljubav je pobedila. Proslavljeni košarkaš retko kad se javno oglasi, dok njegova lepša polovina redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Instagram

 

 

Supruga Peđe Stojakovića sa godinama je sve lepša

Tako neretko možemo videti zajedničke porodične trenutke. Stojakovići žive na relaciji Amerika - Grčka, a u Srbiju retko navrate. Grkinja iako već duboko u petoj deceniji, izgleda kao neka boginja iz mitologije svoje zemlje. U vrhunskoj je formi, kao u vreme kada je odlučno koračala modnim pistama. 

Stojaković je neretko u intervjuima isticao da je veoma ponosan na lepšu polovinu. Govorio je da je želeo veliku porodicu, ali da razume da Aleka sama ne bi mogla da odgaja petoro ili šestoro dece, pa su se zaustavili na broju tri. 

Instagram

 

 

Pročitajte Nema veće sreće - Peđa Stojaković i Aleka Kamila podelili najlepše vesti, dan je za slavlje (foto)

– Roditeljstvo je najneverovatnije iskustvo u mom životu. Kada dobijete decu, sve drugo postaje manje važno – izjavio je Peđa svojevremeno.

Najstariji sin Andrej krenuo je stopama uspešnog oca, te je već jedan od najboljih mladih košarkaša najjače lige na svetu. Brani boje grčke reprezentacije, a upravo tata mu je najveća podrška i savetodavac kada je reč o košarci, a mama je tu za sve ostale probleme, kao i svaka majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Komentari. (0)

Loading