Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović želeo da oženi ovu lepoticu, ali je ona rekla NE (foto)

Autor:

19.09.2023 14:51

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Devojka Bogdana Bogdanovića bila je ova prelepa glumica, svi je znate iz Južnog vetra...Bogdan Bogdanović predvodio je reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci, a osim za najboljeg igrača, on važi i za najpoželjnijeg neženju na našim prostorima.

Profimedia

 

Slavnog košarkaša su povezivali sa mnogim damama, a malo ko se seća da je devojka Bogdana Bogdanovića bila atraktivna glumica koja je srca publike osvojila ulogom u Sofije u filmu ”Južni vetar”.

Pročitajte Roditelji Bogdana Boganovića žrtvovali su sve zarad njegovog uspeha, evo kako danas izgledaju (foto)

Naime, na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Bogdanović je upoznao Jovanu Stojiljković, sa kojom je uplovio u emotivnu vezu, a potom se i verio. 

Međutim, šest meseci kasnije par je stavio tačku na odnos. Oboma je smetalo da imaju vezu na daljinu, jer je Jovana gradila karijeru u Srbiji dok je Bogdan bio u Americi, tako da su odlučili da ipak raskinu.

ATA Images

 

U intervjuima koje je u to vreme davala za domaće medije Jovana je često isticala da joj je sloboda veoma važna zbog čega su mnogi pretpostavili da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu. 

Pročitajte Pročitajte Novo poglavlje u životu košarkaša - Bogdan Bogdanović na prekretnici

Nakon raskida sa Bogdanovićem, lepa glumica je sreću pronašla pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi. S druge strane, o košarkaševom ljubavnom životu se malo toga zna. 

Komentari. (0)

Loading