Iznenađenje

Novo poglavlje u životu košarkaša: Bogdan Bogdanović na prekretnici

Autor:

19.01.2022 14:30

Foto:

Foto:

Karijera Bogdana Bogdanovića pravi je primer svim mladim sportistima da se upornost i predanost i te kako isplati.



Reprezentativac košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović (29) tokom svoje karijere imao je uspona ali i padova. Kada bi se dogodilo da poklokne, svaki put bi ustao jači i odlučniji da postigne zacrtani cilj. Upravo takvo razmišljanje dovelo ga je u situaciju u kojoj se sada nalazi - bavi se sportom koji voli u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu NBA.

Pročitajte Kapa dole: Bogdan Bogdanović na moćan način pružio podršku Noletu

No, iz Amerike ovih dana stigle su iznenađujuće vesti, naime Bogdanov trenutni tim Atlanta Hoksi doneli su odluku da 'renoviraju' tim, te su tamošnji mediji otkrili da se na listi igrača koji imaju dozvolu da napuste klub nalazi i srpski košakraš.

- Hoksi su prošle godine bili jedan od najboljih timova zato što je Bogdan igrao na ol-star nivou, posebno u šutu za tri poena. Ove godine ima najslabiji procenat šuta za tri u karijer i primetni su problemi u odbrani. Uz to ima sve više problema sa kolenom, istim kolenom koje ga je mučilo pred start sezone. Ne izgleda Bogdan ove sezone kao druga opcija ekipe, iza Treja Janga, i ne bi bio šok da se nađe u nekom trejdu - navodi portal Atletik.

Kako će Bogdna reagovati na ovu odluku kluba, ako se ovaj navod ispostavi kao tačan, ostaje nam da vidimo, no nema sumnje da će i iz ove situacije naš košarkaš izaći jači, te će, šta god se desilo, vrlo brzo vratiti na prepoznatljiv nivo kakav je demonstrirao prethodne sezone.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading