Branka Katić

Dve decenije u braku, a zajedničke fotografije su prava retkost: Ovaj slavni reditelj je muž Branke Katić (foto)

Autor:

14.09.2023 16:00

Foto: Matt Carr Getty Images

Foto: Matt Carr Getty Images

Muž Branke Katić je poznati reditelj i producent



Branka Katić ostvarila je niz uspešnih uloga u televizijskim serijama, filmovima i predstavama.

Svoju privatnost trudi se da sačuva od radoznalih pogleda, pa svaka informacija koja ispliva o njenom životu van televizijskih kamera pomno se isprati. 

Photo by Jason Merritt Getty Images

 

Šarmantna, graciozna, harizmatična samo su neki od komplimenata koji su u stopu pratili glumicu na čiji šarm nije ostao imun ni poznati reditelj i producent Džulijan Farino.

Pročitajte Branka Katić u ekskluzivnom intervju otkriva - Strah je strašniji od svega

Iako je slavna ličnost muž Branke Katić nikada nije voleo previše da se eksponira zbog čega su njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama prava retkost. 

Popularni par venčao se 2000. godine, a kruna njihove ljubavi su sinovi Lui i Džo

- Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - ispričala je kroz smeh glumica. 

Profimedia

 

Muž Branke Katić odmah joj je prirstao za njeno srce, a glumica se njihovog prvog susreta rado seća.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka.

Pročitajte Najbolje četiri godine provela je sa njim - Branka Katić iskreno o našem poznatom glumcu, proputovali su ceo svet

Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda.

Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim ― snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje.

Guliver Getty Images

 
 

Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak.

Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš - iskrena je Branka. 

Komentari. (0)

Loading