Mina i Ognjen

Nakon vesti o trudnoći, Ognjen i Mina napuštaju stan na Dorćolu: Sve će se srušiti...

Autor:

07.09.2023 11:10

Foto:

Foto:

Mina i Ognjen doneli važnu odluku, za srećno i bezbrižno odrastanje deteta će učiniti sve



Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović postaće roditelji. Srećne vesti podigle su veliku prašinu u javnosti, a voditelj ne krije da s nestrpljenjem očekuje dolazak bebe na svet. 

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba.

Ata Images

 

Prema pisanju domaćih medija, Mina i Ognjen odlučili su da renoviraju stan na Dorćolu koji će u potpunosti biti podređen novom članu porodice.

Pročitajte Dok Ognjen čeka prinovu Danijela priznaje - Dušu sam isplakala...

- Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje.

Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana - kaže izvor blizak paru za Kurir. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Mina i Ognjen uplovili su u emotivnu vezu nakon njegovog razvoda od Danijele Dimitrovske. Voditelj iz prvog braka ima sina, dok će se njegova izabranica prvi put ostvariti u ulozi majke. 

Komentari. (0)

Loading