Ognjen i Mina

Vreme je za bebe: Ognjen Amidžić i Mina Naumović postaće roditelji!

Autor:

04.09.2023 20:46

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ognjen Amidžić i Mina Naumović postaće roditelji!



Ognjen Amidžić i Mina Naumović čekaju bebu, odjeknulo je u domaćoj štampi!

Voditelj i njegova izabranica dobiće prinovu sledeće godine, a izvor blizak paru navodi da su budući roditelji presrećni, piše Blic.

Autor i voditelj emisije "Amidži šou" i njegova devojka za trudnoću su saznali pre mesec dana, a tu informaciju podelili su samo sa najbližima.

Ata Images

 

- Ognjen i Mina su presrećni od kada su saznali radosnu vest, a informacija da će dobiti bebu upotpunila je njihovu vezu do kraja - kaže izvor blizak paru koji je želeo da ostane anoniman.

Njihova veza je od prvog dana bila jaka i ozbiljna, pa je ova informacija da kažem i očekivana. Ognjen bukvalno jedva čeka da dobije drugo dete, a Mina s nestrpljenjem iščekuje da postane majka - kaže izvor za pomenuti medij.

Pročitajte Tata, njegova nova devojka i Matija - Sin Ognjena Amidžića na odmoru sa Minom, prvo zajedničko letovanje

Vest da su Ognjen i Mina zajedno do javnosti je dospela u junu ove godine kada su usnimljeni zajedno, nakon čega su i sami potvrdili da su otpočeli romansu, a priča se da su varnice krenule na snimanju emisije "Amidži šou“ na kojoj zajedno rade.

Instagram

 

Kako bi potvrdili vest da Ognjen Amidžić i Mina Naumović čekaju bebu ekipa Blica je pokušala da kontaktira voditelja, ali on nije odgovarao na pozive.

Komentari. (0)

Loading