Nekad i sad

Od prvog honorara kupila kaput i čizme, kuburila sa viškom kilograma, a srodnu dušu srela je na utakmici u Somboru

Autor:

01.09.2023 19:30

Foto:

Foto:

Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje, ovoga puta donosimo fotografiju iz detinjstva jedne od omiljenih pevačica



Rubrika nekad i sad osvojila je vaša srca, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Devojčica sa fotografije danas je velika muzička zvezda, a njene pesme se na nastupima pevaju od prvog do poslednjeg stiha. 

Instagram

 

Rođena je u Skoplju 3. februara 1976. godine. Potiče iz porodice vrsnih muzičara. 

Pročitajte Pevačica raskošnog glasa, omiljeni član žirija popularnog muzičkog takmičenja - Da li znate ko je neodoljiva devojčica sa slike?

Njena majka Biljana Todeska je poznata operska pevačica, otac Veljko je uprofesor kontrabasa na Muzičkoj akademiji u Skoplju, a mlađa sestra Tamara bavi se pevanjem. 

Sa samo pet godina upisuje osnovnu Muzičku školu, a dve godine kasnije počinje da svira violončelo. Bila je jedna od najnagrađivanijih mladih čelista u tadašnjoj Jugoslaviji. 

Od prvog honorara koji je zaradila od reklame za jedno energetsko piće sebi je kupila kaput i čizme, a nakon što je napunila 18. godina rešila je da proputuje svet. 

Instagram

 

Od strane makedonske televizije odabrana je za predstavnika Makedonije na 59. takmičenju za Pesmu Evrovizije, koje se održavalo u Danskoj. 

Na njenom najpoznatijem albumu ”Zemlja mojih snova” našla se pesma ”Ne daj” sa kojom je na Budvanskom festivalu osvojila treće mesto iako su joj mnogi predviđali pobedu.

Pročitajte Preživela je vršnjačko nasilje, porodica joj se ubrzo raspala - Prepoznajete li našu poznatu pevačicu?

Nakon kraha dugogodišnje veze na jednoj utakmici u Somboru upoznaje Milana sa kojim je posle četiri dana veze otpočela zajednički život. 

U aprilu 2001. godine se za njega udala i preselila u Beograd. Sina Vuka dobila je 2009. godine, a uloga majke joj je, kako sama ističe, u potpunosti promenila život. 

Sada već sigurno znate da je neodoljiva devojčica sa slike Tijana Dapčević koja je, sudeći po fotografijama, i u detinjstvu bila podjednako lepa kao i danas. 

Ata Images

 

Komentari. (0)

Loading