Svetlana Ceca Ražnatović

Samo on zna sve Cecine tajne, otvorila mu dušu: Ispovedanjem mi je stavila veliki teret na leđa

Autor:

28.08.2023 19:17

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Tajne Cece Ražnatović sa njim su sigurne...Ceca Ražnatović oduvek je bila velik vernik.

U njenom domu slavi se "Sveti Nikola", pevačica redovno posti, poštuje sve pravoslavne običaje, a u vreme velikih praznika može se videti i na crkvenoj liturgiji.

ATA Images

 

Sve tajne Cece Ražnatović poverene su samo njemu...

Naime, Cecin duhovnik, vladika Stefan Šarić, sa kojim se zbližila 2011. godine, kada je bila u kućnom pritvoru, svojevremeno je za magazin Svet pričao o susretima u porodičnoj kući u Ljutice Bogdana.

- Moram da priznam da pre monaštva nisam bio ljubitelj muzike koju izvodi Svetlana.

Zato sam i bio skeptičan kada sam je upoznao. Doživljavao sam je drugačije.

Pročitajte Željko Ražnatović istrčao na binu i prekinuo baki koncert, briga njega za publiku i nastup (video)

Međutim, kasnije sam shvatio da je ona nešto sasvim drugo od onoga kako je pojedini mediji predstavljaju. Imao sam sreće da je upoznam u nekim ozbiljnim godinama i kao njen duhovnik odmah sam shvatio da ona ima jasan cilj šta hoće u životu, a šta ne, te da je izgrađena ličnost u svakom smislu.

- Odgovorno tvrdim da je Ceca, u duhovnom smislu, jedan od mojih boljih đaka - istakao je vladika Stefan Šarić pisao je HELLO!.

- Mnoge stvari koje sam joj rekao poštuje kao pravi vernik. Sada je potpuno nov čovek, a oni koji je neosnovano osuđuju jednog dana srešće se sami sa sobom u nekom ćošku.

Osuda nije dobra. Naravno, Crkva će uvek imati razumevanje za sve ljude, čak i za najvećeg grešnika, a kamoli za osobu poput Svetlane.

youtube printscreen

 

- Kao njen ispovednik o njoj mogu da kažem samo najbolje. Ona spada u osobe koje poseduju prave vrednosti. U drugima preovladava mnogo gordosti, sujete...

Pročitajte Danas ne razgovaraju, fotografija otkriva koliko su bile srećne, Ceca joj više nije prijateljica

Ceca preda mnom nema tajni i prava je retkost da jedna tako poznata ličnost otvoreno priča o svemu. Nije lako poveriti nekome sve svoje tajne.

Jedno vreme bio sam opterećen time da se ne čuje neki trač vezan za to što je ona meni ispovedila.

Čak sam joj rekao: "Svetlana, vi ste imali hrabrosti da se meni ispovedite, ali time ste mi stavili veliki teret na leđa“ - ispričao je svojevremeno vladika Stefan Šarić. 

youtube printscreen

 

 

Komentari. (0)

Loading