Ksenija Bujišić

Danima je odbijala hranu, bila malaksala i gubila svest: Ksenija Bujišić iskreno o borbi sa anoreksijom

Autor:

26.07.2023 18:15

Foto:

Foto:

Zdravlje Ksenije Bujišić bilo je poljuljano, voditeljka otvorila dušu o borbi sa anoreksijom



Iako se dva puta ostvarila u ulozi majke Ksenija Bujišić izgleda savršeno, međutim, malo ko zna da se lepa voditeljka pre nekoliko godina jedva iščupala iz kandži anoreksije. 

Instagram

 

O svojoj borbi Ksenija je u više navrata javno govorila, ističući da je naučila lekciju i da joj je sada zdravlje na prvom mestu

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti.

Pročitajte Ksenija Bujišić posle 6 godina kreće ispočetka - Istina je, dala sam otkaz

Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje.

Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest -  ispričala je tada Ksenija za Blic. 

Pročitajte Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić - Uređivanje sobe za bebu važnije od svadbenog veselja

Zdravlje Ksenije Bujišić zabrinulo je njene najmilije koji su učinili sve što je u njihovoj moći kako bi voditeljka iz ove priče izašla kao pobednik. 

- Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, ova runda je moja - ponosno je tada poručila Ksenija putem Instagrama.

 

 

Danas Bujišićeva jede sve što poželi, a za njen savršen izgled se, kako kaže, pobrinula majka priroda.

- Priroda, genetika i Bog su mi dali privilegiju da sam 'mršavica' bez mnogo napora i truda. Imam takav metabolizam da se ne gojim.

Jedem šta god želim, čak ne idem ni u teretanu. Znam mnoge devojke koje su ceo život na nekim režimima ishrane, pa su i dalje nezadovoljne. Kod mene se priroda pobrinula za to, tako da tu ništa ne bih menjala.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading