Ivana Rašić

Samo što se porodila, Sajsi MC na ivici: Mama je došla da živi sa nama, preteško je

Autor:

10.07.2023 14:07

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sajsi MC iskreno priznaje da se nije pripremala na majčinstvo i da joj je veoma teško



Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC (41), u martu ove godine postala je majka.

Da će na svet doneti ćerkicu Natašu krila je sve do sedmog meseca trudnoće.

Aleksandar Crnogorac

 

Uvek iskrena i bez dlake na jeziku, Sajsi je u intervjuu za Blic priznala da se nije pripremala za majčinstvo, pa zbog toga nije znala šta je čeka.

- Hardkor, je**ni hardkor. Nisam mogla da zamislim težinu toga i iskreno, da nije došla moja majka da živi sa nama, ja ne bih mogla da nastupam na festivalu. Mama me spasila. 

Pročitajte Čestitamo - Porodila se Sajsi MC, do poslednjeg časa ime bebe čuvala u tajnosti

Dok sam bila trudna nisam se raspitala šta će biti kada postanem majka. Samo sam pratila svoju trudnoću iz nedelje u nedelju. Kao da ću deset godina nositi dete pa kao ima vremena da se za to pripremim.

Kad se to rodilo ja sam bila u šoku. Nisam znala da će to biti tako, teško je - rekla je ona.

Kako kaže, ona je svoj život vodila kako je htela sve dok ćerka nije došla na svet.

Aleksandar Crnogorac

 

- Kada dobiješ to malo biće, prvi put imaš takvu odgovornost. Ja jesam starija, ali ja sam sebi napravila fin život, lagodan.

Bavim se umetnošću, vrlo sam spontana, kad mi se ne spava, ne spavam, a kad mi se spava, onda spavam. Ja sam sebi ugodila.

Međutim, došlo je jedno malo čudovište na svet koje ima svoje zahteve. To je ta nova stvar, nisam više ja na prvom mestu, nego na drugom.

Pročitajte Sajsi MC - Na bini mogu da budem šta god poželim

Meni je tetka jednom rekla: "Što mi je drago što ćeš postati majka, sad ćeš shvatiti što znači nekome dati bezuslovnu ljubav". Ja nisam shvatala o čemu ona priča, ali onda dođe to malo stvorenje i ti ga voliš - ispričala je Sajsi.

Sa dolaskom bebe promenili su se i planovi, pa tako Sajsi sada ističe da neće praviti velike poteze sve dok njena ćerka ne napuni godinu dana.

- Ja sam naivno mislila da kada beba napuni mesec dana da ja nju mogu voditi svuda sa sobom. To nije tako - zaključila mama Sajsi MC.

Aleksandar Crnogorac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading