Ivana Rašić

Čestitamo: Porodila se Sajsi MC, do poslednjeg časa ime bebe čuvala u tajnosti

Autor:

13.03.2023 10:50

Foto: Aleksandar Crnogorac

Foto: Aleksandar Crnogorac

Repeka Ivana Rašić, koju nacija obožava kao Sajsi MC, porodila se i na svet donela svoje prvo dete



Prelepe vesti ovog ponedeljka! Reperka Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC juče se porodila i svet donela devojčicu, saznaje Kurir. 

Pročitajte Savršena trudnica u petoj deceniji, Sajsi MC za Gloriju otkriva sve o blagoslovenom stanju i imenu za bebu

Aleksandar Crnogorac

 

Ponosna majka se ovim povodom nije oglašavala, ali je nedavno u intervjuu za magazin Gloria priznala da jedva čeka da postane majka i da ne želi da robuje brojnim pravilima roditeljstva. 

- Kad me je suprug nedavno pitao da li hoću da idem na neku radionicu o dojenju, samouvereno sam mu rekla da mislim da ću umeti da podojim dete. Za to sam sigurna da ću se snaći, za razliku od kupanja. Sad se oko svega mnogo filozofira, a mene su, recimo, kupali tako što bi me stavili na ruku i pod tuš ili slavinu. U vreme kad sam odrastala nije bilo toliko pomagala za bebe, dok je danas sve dostupno. Ipak, nisam od onih koji smatraju da detetu treba obezbediti sve, pre sam za varijantu da mu neće ništa biti ukoliko mu nešto i zafali. I meni je dosta toga falilo kad sam bila mala, na primer, dugo nisam imala svoj krevet pa sam spavala na poljskom. Svom detetu sigurno neću nabaviti neki “spejs-šatl”, a i kasnije, kad bude malo poraslo, čak i ako budem imala mogućnosti da mu pružim sve, ipak to neću učiniti, da bi znalo kako je to kad ti je nešto uskraćeno. Zasad je to neka moja intimna škola roditeljstva - otkrila je Ivana u intervjuu za Gloriju

Sajsi MC i njen suprug Marko Trmčić Krsma, inače član grupe "JNA" iz Beograda, do poslednjeg momenta uspeli su da sakriju ime svoje naslednice.

Aleksandar Crnogorac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading