Anastasija Ražnatović

Nije više ista: Anastasija Ražnatović nakon gubitka bebe izgleda ovako (foto)

Autor:

22.06.2023 10:03

Foto: Magazin Venčanje

Foto: Magazin Venčanje

Izgled Anastasije Ražnatović svi komentarišu



Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila velila tragedija kada je Cecina ćerka Anastasijau petom mesecu trudnoće izgubila bebu.

Boško Karanović

 

Anastasija je ubzo posle nemilog događaja spakovala kofere i sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom zaputila se u naše krajeve.

Pročitajte Da li je moralo baš ovako - Nakon 6 meseci sa Nemanjom, Anastasija se vraća kod majke

Posle posete Ostrogu i Trebinju, pevačica se vratila u Beograd gde trenutno boravi sa svojim najmilijima u vili na Dedinju.

Ovaj period je izuzetno težak za Cecinu naslednicu, a porodica i prijatelji se na sve moguće načine trude da joj pomognu da prebrodi teške dane.

Instagram

 

Tako je mlada pevačica jedno popodne provela u šopingu sa menadžerom i prijateljem kada je uslikala ekipa emisije "Paparazzo lov", a tom prilikom izgled Anastasije Ražnatović svima je zapao za oko.

Paparazzo lov printscreen

 

Izgled Anastasije Ražnatović bio je ležeran, ali najviše je bilo primetno to da je pevačica vidno utučena i da na njenom licu nema osmeha.

Pročitajte Oči natekle od suza, bleda i bez osmeha - Anastasija Ražnatović neutešna nakon gubitka bebe (foto)

 Anastasija je obilazila butike u jednom tržnom centru nakon čega se vratila u porodični dom u Ljutice Bogdana. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bisa

22.06.2023 19:21

Gubitak deteta je SMRT emocija..i psihe..i zivota komplet..treba se oporaviti posle toga..ali kako....kada sretne mamu sa kolicima da gura bebu..zamišlja sebe....i pita se zasto se to njoj desilo....strasne su to stvari...ti zenu prati kroz celu zivot...neka obilazi Manastire i ispoveda se..pričešćuje..i MOLI SE NEPRESTANO....mozda nečiji greh udara po njoj...Anči,je prediva devojka..želim joj sreću i da ubrzo postane mama.