Marija Mikić

Samo deset dana nakon porođaja: Marija Mikić prvi put u javnosti (foto)

Autor:

17.05.2023 10:00

Foto:

Foto:

Izgled Marije Mikić posle dve trudnoće je fenomenalan, mnogi su se složili



Početkom maja Marija Mikić se drugi put ostvarila u ulozi majke kada je na svet donela sina Miliju.

Budući da su mama i beba prošli sve testove i dobili najbolje ocene u porodilištu, Marijin verenik Jovan ubrzo ih je odveo u porodični dom gde su sada svi na okupu.

Pročitajte Srećna porodica - Marija Mikić u pratnji supruga napustila porodilište, prve fotografije

ATA Images

 

Iako se tek nedavno porodila, Marija Mikić se već vratila poslovnim obavezama, pa nije odbila ni poziv Ognjena Amidžića da gostuje u njegovom šou.

- Malo mi je falilo, javnost, posao, druženja... Hvala Bogu da je sve prošlo kako treba, i bolje nego što treba. Kad si me pozvao rekla sam: "Pa, porodila sam se pre 10 dana", ti si mi rekao: "Pa?" - rekla je Marija voditelju kroz smeh.

Pročitajte Nova oaza za proširenu porodicu - Marija Mikić se sa verenikom seli u kuću iz snova!

- "Jesi dobro?", pitao si me, rekla sam da jesam... Što da ne! Baš mi je drago da sam ovde - dodala je pevačica, a mnogi su se složili da je izgled Marije Mikić posle porođaja fenomenalan.

Marija se osvrnula na to kako su se odlučili da sinu daju ime Milija.

- Sin je dobio ime Milija, sa ćerkom smo znali od početka da će biti Đurđa. Sin je mnogo mio, roditelji su mu takvi, pa je i on - našalila se ona.

youtube printscreen Amidži šou

 

Pevačica je tokom čitave emisije bila vidno raspoložena, naprosto je blistala, te smo sigurni da za ovakav izgled Marije Mikić zasluge jednim delom sigurno idu njenim najmilijima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading