Jelena i Mihajlo

Uspešan, moćan, nekadašnji košarkaš: Zbog njega je Jelena Trninić pre 15 godina napustila sve i otišla u Bar

Autor:

14.05.2023 12:00

Foto:

Foto:

Ovo je muž Jelene Vukić, nekadašnje misice poznatije kao Jelena Trninić



Srpska manekenka i misica Jelena Vukić, devojačko Trninić, u srećnom je braku sa nekadašnjim crnogorskim košarkašem Mihailom Vukićem.

- Upoznali smo se na moru preko zajedničkog prijatelja. U stvari, ja sam ga ugledala na čamcu u daljini i nešto me jako privuklo ka njemu. On kao da je to osetio, pa je ubrzo došao do nas da se javi drugu, upoznao mene „and the rest is history“ - kaže Jelena.

Pročitajte Detalji koje javnost nije znala, Kristina Ćetković otvorila dušu - Bili smo jako mladi kada smo...

Na pitanje da li misli da su ona i Mihailo, nekadašnji košarkaš, a danas vlasnik agencije "Alegra“, jednostavno imali sreće ili su u gradnju svoje "vrđave" uložili mnogo energije, odgovara:

- Sigurno je bila velika sreća što smo se sreli, tajming je bio dobar, među nama je postojala jaka hemija i dobra energija, sve vreme je bila prisutna velika želja da opstanemo, ali verovatno svi parovi na početku veze tako misle.

Pročitajte Čestitamo! Ksenija i Saša nikad srećniji, iz doma Miloševića stižu najlepše vesti (foto)

Zato mi se, ipak, čini da je mnogo važnija obostrana želja da jedno drugo razumemo, da se menjamo i prilagodimo ličnostima koje smo u međuvremenu postali.

Da li je selidba iz Beograda u Bar, odakle je Mihailo, bila veliki test za vaš odnos?

- Moram da priznam da mi nije bilo lako. Sve je bilo novo, drugačije - od slobodne devojke postala sam žena/majka, u novom gradu, okružena novim ljudima.

Ali, kao što rekoh, imali smo zajednički cilj, a to je da opstanemo i da za našu porodicu probamo da nađemo najbolje rešenje.

Trudila sam se da se prilagodim, da vidim pozitivne strane svega toga i dam Baru i nama u Baru šansu, bez onog potuljenog osećaja da bih na drugom mestu bila srećnija.

Evo, petnaest godina kasnije, ja sam i dalje u Baru, osmeh je i dalje tu i u mom slučaju zaista važi ona izreka „Home is where the heart is“ - iskreno priznaje Jelena u intervjuu za Lepotu i zdravlje

 

Komentari. (0)

Loading